Home » Alle vacatures » Vacature Junior projectmanager informatiemanagement

Vacature Junior projectmanager informatiemanagement

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Trainee (Junior)
Vakgebied Overig
Business Unit Kader | Bureau voor kwaliteitszorg
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 09-11-2020

Introductie

Wij zijn Kader, bureau voor Kwaliteitszorg. We zijn specialist op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging en in dit werk is een goede informatievoorziening onmisbaar. We zien hierbij een verschuiving van facilitaire IT naar informatiemanagement, waarbij IT functioneert als onderdeel van het primaire proces. Voortdurend zoeken we naar (nieuwe) mogelijkheden om de processen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers te kunnen vereenvoudigen en/of te digitaliseren. Om onze organisatie hierin te leiden is een klein team verantwoordelijk voor het beheer van diverse bedrijfsapplicaties en de inrichting van gedigitaliseerde processen. Laten we daar nu een nieuwe collega voor zoeken!                             

Wat ga je doen?

In deze functie ga je actief aan de slag met de ontwikkelingen binnen de verschillende business units van Kader. Jij kijkt hierbij naar de informatiestromen en de beschikbare applicaties. Je hebt hierbij aandacht voor alle verschillende belanghebbenden, zowel collega’s als opdrachtgevers.

Het begeleiden en sturen van verbetertrajecten vanaf de eerste concrete informatiebehoefte tot en met de daadwerkelijke implementatie van functionaliteiten is jouw hoofdactiviteit. Hierbij vervul je een brugfunctie tussen de opdrachtgever, de eindgebruikers, de functioneel beheerders en de leveranciers en ontwikkelaars.

Je zorgt voor implementatie binnen de organisatie en omdat alles valt of staat met de adoptie door de eindgebruikers, ondersteun je hen met onder meer trainingen en handleidingen.

                             

Wie ben jij?

We hebben je een hoop te bieden, maar zoeken ook het een en ander in jou. Jij bent een enthousiaste en gedreven starter op de arbeidsmarkt met doorzettingsvermogen, communicatief talent en overtuigingskracht. Je bent een analytische en procesmatige denker, maar gaat ook hands-on aan de slag met projecten en ontwikkelingen. Je doet het goed in teamverband, maar werkt met hetzelfde gemak zelfstandig. Je bent flexibel en een goede planner met oog voor detail: je houdt zowel het globale overzicht als de details scherp in de gaten en stelt daarin prioriteiten.

  • Een (recent) afgeronde HBO- of WO opleiding;
  • Jij bent analytisch sterk en met jouw communicatieve vaardigheden ben jij in staat medewerkers en opdrachtgevers enthousiast te maken voor nieuwe processen en applicaties;
  • Je hebt oog voor detail, maar ook voor het grote geheel;
  • Klantgerichte houding in contacten met interne- en externe belanghebbenden;
  • Jij beschikt over het vermogen om je werk te organiseren en te plannen, waardoor je zelfstandig kunt werken, maar waar nodig werk je ook makkelijk samen met anderen.
                             

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar);
  • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s, standplaats Zeist of Almelo;
  • Een op kennis en ervaring gebaseerd salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop;
  • Aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
                             

Wie zijn wij?

Kader, bureau voor kwaliteitszorg is een organisatieadviesbureau dat certificeringstrajecten, opleidingen en managementservices op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en voedselveiligheid verzorgt. De cultuur binnen onze organisatie kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Daarbij vinden wij de menselijke verhoudingen onderling belangrijk en werken wij samen aan oplossingen voor problemen van onze opdrachtgevers. Meer informatie over Kader          

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ga je graag hierover met ons in gesprek? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen t.a.v. onze recruiter Danny Andriese

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.