Home » Alle vacatures » Vacature Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Opleidingen

Vacature Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Opleidingen

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Junior
Vakgebied
Categorie Kader Group | Academy
Locatie Breda
Aantal uur 24 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-07-2022
Sluitingsdatum 31-07-2022

Introductie

Ons verkoopteam van business unit Academy bestaat uit een team ervaren en toegewijde verkopers. Lijkt het jou wat om als (zij-)instromer je eerste stappen in het salesvak te zetten? Dan ben je bij de business unit Opleidingen van Kader aan het juiste adres! Wij zien het als een uitdaging om je te begeleiden en  helpen in je ontwikkeling om een echte topper in adviserende verkoop te worden. Heb je al wat ervaring met sales opgedaan? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Wij streven ernaar de beste te zijn én te blijven voor veilig werkend Nederland. Kom jij ons daarbij helpen? Je werkt dan parttime of fulltime (24-40 uur) met als standplaats ons kantoor in Zeist of Almelo, net wat voor jou het beste uitkomt.

Wat ga je doen?

Als Junior commercieel medewerker binnendienst help je geïnteresseerden bij hun volgende stap . Dit kunnen zowel individuele als organisatie- opleidingsvraagstukken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en energie zijn. Het verkoopteam van business unit Opleidingen zal je helpen onze doelgroep via kanalen als telefoon, mail en social media te bereiken en   de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Deze zaken kun je je eigenmaken op een manier die bij jou én Kader past. Zo word jij in staat om de opleidingen en trainingen te verkopen vanuit een adviserende rol. Voor het realiseren van een afspraak voor een collega draai jij na verloop van tijd je hand niet meer om. Je komt te werken in een dynamische commerciële omgeving, die verbonden is aan marketing, coördinatie en opleidingsinhoud. Jouw uitgevoerde werkzaamheden leg je vast.

Wie ben jij?

Je werk- en denkniveau is minimaal MBO/HBO, en je hebt bijvoorbeeld een achtergrond als intercedent, reisadviseur, klantenservicemedewerker of winkelmedewerker. Heb je dat niet, dan komen we ook graag met je in contact, want het is absoluut geen vereiste! Wat ons betreft kun je dit vak leren, mits je energie krijgt van werken in de commerciële binnendienst. Naast je passie voor het genereren van omzet ben je in staat uit te vragen wat de behoefte is. Je bent administratief sterk en accuraat, initiatiefrijk en werkt graag samen vanuit een ondersteunende rol. Daarbij sta je ervoor open om  adviezen van directe collega’s en je leidinggevende bij te laten dragen aan jouw ontwikkeling als verkoper. Heb je al enige ervaring met bepaalde CRM-systemen en het Office-pakket? Mooi! Heb je dat niet? Geen probleem, het team leert je dit graag. Je wilt de beste worden in verkoop en werkt graag samen met je team om doelen te behalen.                             

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan, waarbij je geïnteresseerden ook zelf gaat ontmoeten tijdens de informatieavonden. Uiteraard bieden wij je de nodige begeleiding, waarmee jij je optimaal kunt ontwikkelen binnen je functie. Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Het bijbehorende salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Leuk dat je gaat solliciteren! Stuur je motivatie en CV t.a.v. Corporate Recruiter Gerlinde van de Kolk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.