Home » Alle vacatures » Vacature IT Solution Engineer met een Smile

Vacature IT Solution Engineer met een Smile

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Business Unit Smile | Software
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met uitzicht op vast dienstverband
Salarisrange € 3.500 - € 5.000
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-10-2021
Sluitingsdatum 31-10-2021

Introductie

Vind je het interessant om te werken op het snijvlak van business en ICT?  Wil jij werken met een innovatief low-code softwareplatform met meer dan honderdduizend eindgebruikers? Wil jij je talenten graag verder ontwikkelen? Klinkt werken in een informeel team waarin veel gelachen en lekker hard gewerkt wordt jou als muziek in de oren? Dan ga jij je vast en zeker thuis voelen bij Smile!

Wat ga je doen?

Verbeteren en digitaliseren van werkprocessen  

Als IT Solution Engineer ben je bij Smile verantwoordelijk voor het verbeteren en digitaliseren van werkprocessen die verband houden met Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging voor een uiteenlopende groep klanten. Tot je werkzaamheden behoren onder meer het in kaart brengen van klantprocessen, de configuratie van het low-code Smile Platform, het uitvoeren van database conversies, het realiseren van koppelingen en het uitvoeren van testwerkzaamheden.

Voor alle werkdagen geldt dat je aan onze klanten service levert met een glimlach. Je hebt de ambitie om samen met de andere consultants uitdagende projecten op te pakken met een tevreden klant als resultaat.

Wie ben jij?

Wij vinden belangrijk dat jij

  • minimaal een afgeronde opleiding op HBO- of WO niveau hebt, bij voorkeur in Informatica en/of Bedrijfskundige richting

  • beschikt over een sterk analytisch vermogen, daadkracht, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid

  • de vertaalslag kunt maken en de implementatie kunt verwezenlijken van business vraag naar een low-code platform oplossing en andersom

  • minimaal een aantal jaar werkervaring hebt als IT Solution Engineer, Technisch Consultant of een andere rol waarin werken met een low-code platform aantoonbaar aanwezig is

  • ervaring hebt met datamodellering en kennis van architectuur

  • zowel SQL als SQL Server kennis hebt

  • ervaring hebt met het koppelen tussen applicaties met bijvoorbeeld Webhooks, SSIS of CSV/FTP

  • het leuk vindt om aan de hand van ervaring (technisch en commercieel) mee te denken in verbeteringen van het platform

  • minimaal 32 uur per week wilt werken

  • het leuk vindt als er regelmatig honden en een kat aanwezig zijn op kantoor

  Heb je naast bovenstaande kwaliteiten ook nog kennis van:

  • html

  • IIS, Tomcat en Linux

  • de vakgebieden Kwaliteit & Veiligheid, Privacy & Informatiebeveiliging         en Governance, Risk & Compliance?

  dan is dat een flinke pré!

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een aantrekkelijk salaris op basis van kennis en ervaring, doorgroeimogelijkheden, goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen.

Wie zijn wij?

Smile is een Nederlands softwarebedrijf. Net een beetje anders, met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s.

Onze homemade software voor ‘Governance, Risk & Compliance’, ‘Privacy & Informatiebeveiliging’ en ‘Kwaliteit & Veiligheid’ is innovatief, duurzaam én veilig. En onze bedrijfscultuur is gebaseerd op fatsoenlijk ondernemen vanuit de basiswaarde ‘je krijgt wat je geeft’. Als je bij Smile werkt, ben je een Smiley en dat positieve virus gaat niet snel meer weg.

De vier beloften ‘integraal verbeteren’, ‘voor en door gebruikers’, ‘makkelijk en (AVG) veilig’ en ‘service met een glimlach’ beschrijven wat je als klant van ons mag verwachten. En daar mag je ons dus ook op aanspreken!

                             

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en zie jij jezelf wel werken bij Smile? Dan ontvangt onze Corporate Recruiter Danny Andriese graag je CV en motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.