Home » Alle vacatures » Vacature Hoofd financiële administratie

Vacature Hoofd financiële administratie

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 5
Business Unit Kader | Bureau voor kwaliteitszorg
Locatie Almelo
Aantal uur 36 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
marktconform
Datum 29-07-2021
Sluitingsdatum 31-07-2021

Introductie

Voor onze vestiging in Almelo zijn we op zoek naar een ervaren Hoofd Administratie voor 36-40 uur per week. Houd jij het overzicht, heb je affiniteit met automatisering en ben je bekend met wet- en regelgeving op jouw vakgebied? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de financiële administratie. Daarnaast stel je periodieke financiële rapportages, prognoses en budgetteringen op. Je verzorgt de terugkerende werkzaamheden zoals Btw-aangiftes en interne kostenverrekeningen. Je geeft leiding aan de medewerkers die werkzaam zijn op de afdeling financiële administratie. Je houdt je bezig met het voorbereiden, opstellen en afsluiten van de jaarrekening en je onderhoudt contact met de externe accountant. Je stelt rapportages op voor de directie zodat deze continu inzicht heeft in de financiële positie van het bedrijf en informeert deze pro actief tijdens jullie meetings.

Tot slot weet je feilloos je weg te vinden in financiële systemen en verbeter je continu de effectiviteit en efficiency van de administratieve processen. Actuele fiscale wet- en regelgeving zijn bij jou geheel bekend. Deze functie vereist een hoge mate van zelfstandigheid.

 

                             

Wie ben jij?

Je beschikt over een HBO- of WO-diploma bedrijfseconomie of accountancy en zo’n 5-10 jaar relevante werkervaring in een grote organisatie in een vergelijkbare functie óf binnen accountancy. Afas en Excel kennen voor jou geen geheimen. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring en talent en heb je affiniteit met automatisering. Je kunt processen doorlichten en verbeteren, bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Uiteraard beschik je over analytisch denkvermogen.                             

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 36 tot 40 uur, in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Je zult werkzaamheden verrichten voor verschillende vestigingen. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over:

  • Kader Managementsystemen & Certificatie
  • Kader HSE Management
  • Kader Opleidingen
  • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
  • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
  • Smile: online software voor grip op risico’s.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.