Home » Alle vacatures » Vacature Growth Hacker

Vacature Growth Hacker

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Senior
Minimum aantal jaar ervaring 4
Business Unit Kader Group | Digital
Locatie Den Bosch, Zeist
Aantal uur 36 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 3.147 - € 5.274
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

Met haar vernieuwde SaaS producten heeft Kader Group een duidelijke missie:  Onze opdrachtgevers helpen om werk - en leefomgeving veiliger en duurzamer te maken met behulp van digitale oplossingen.

Na de komende designsprint en usertests bij bestaande klanten is het aan de Growth Hacker, in samenwerking met de Product Owner, om de Kader SaaS oplossingen daadwerkelijk te ontwikkelen en succesvol in de markt te zetten.

Wat ga je doen?

De Growth Hacker heeft een zichtbare impact op de digitalisering binnen de BU Digital. Dit doet zij/hij door het ontwikkelen en blijvend optimaliseren van proposities die ook echt waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers. Door opdrachtgevers goed te begeleiden, bouwen we mee aan een duurzame toekomst voor de volgende generatie. De Growth Hacker pakt samen met de Product Owner het eigenaarschap op zich om het innovatieve SaaS-platform samen met de rest van het team vorm te geven en vervolgens stevig in de markt te zetten.

“De komende jaren gaan wij het aantal opdrachtgevers van Kader Digital software verveelvoudigen, de growth hacker die wij zoeken speelt een cruciale rol bij het opschalen door kritisch mee te denken over onze software en door de juiste opdrachtgevers te targetten." - Rick Santbergen, BU Manager Digital

Zodra de designsprint en usertests bij klanten zijn afgerond, is het tijd voor de Growth Hacker om de digitale oplossingen samen met het tech-team en de Product Owner te perfectioneren en succesvol in de markt te zetten en continu te monitoren. Samen met de BU Manager Digital, Group Marketing Manager en Product Owner creeert zij/hij de productvisie voor de komende twee jaar, distilleert hieruit de bijbehorende productroadmap, vult en prioriteert de backlog en managet op wekelijkse basis de agile-deliverables. 

Om het allerbeste resultaat te bereiken, werkt de Growth Hacker dagelijks op een geheel agile wijze samen met de Product Owner en het tech-team. Zij/hij creëert een optimale ervaring in zowel de klant- als de gebruikersreis, zet gebruikerstesten in voor het creëren van waardevolle productoplossingen, en is volledig bekent met de mijlpalen en KPI’s. Naast systematisch te werk gaan en oog voor detail hebben, is de Growth Hacker ook in staat om op de juiste momenten het gaspedaal flink in te trappen. 

“Als Growth Hacker ben je kritisch en analytisch; we zoeken iemand die in staat is om de kar te trekken en het team mee kan krijgen in haar of zijn enthousiasme. Daar hoort een flinke dosis stakeholder management bij.” - Femke Speelman, Marketing Manager Kader Group

Al met al snapt de Growth Hacker wat de wensen en grenzen zijn van de doelgroep en kan hierin goed adviseren. Het hebben van ervaring met het succesvol in de markt zetten van SaaS oplossingen is vereist. Zij/hij spart regelmatig met de BU Manager Digital en de Group Marketing Manager over nieuwe concepten en vertaalt deze met gemak zelfstandig naar een plan van aanpak voor een strakke lancering. Maar dit is nog niet alles.  De product owner is vanaf het begin betrokken bij de design sprints en fungeert daarbij als sparringpartner door uitstekende kennis van de doelgroep, de customer journey en de benodigde content voor lead generatie.

Bij goed werkgeverschap hoort flexibiliteit en dus kan de Growth Hacker vanuit verschillende kantoorlocaties werken, bijvoorbeeld ’s Hertogenbosch, Zeist of Breda.    Ook de korte lijnen, ambitie en ondernemersgeest zorgen ervoor dat de Growth Hacker terechtkomt in een ongedwongen, ruimdenkende werkomgeving mét een snelle workflow.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het beheren en optimaliseren van onze website, landingspagina’s, emailmarketing, betaalde advertenties, digitale leadgeneratie en digitale marketingactiviteiten;
 • Meten en optimaliseren van de marketing en sales funnel met analytische aanpak;
 • Identificeren en uitvoeren van groeistrategieën voor SaaS-doelsegmenten;
 • Werkt samen met het verkoopteam om leads door te geven en af te handelen;
 • Werkt nauw samen met het marketingteam om samen te werken en er voor te zorgen dat de funnel wordt gesegmeteerd. Bij voorkeur ben je een marketingpersoon die erop gebrand is om groei te realiseren;
 • Je hebt passie voor technologie.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren Growth Hacker die haar of zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Daarbij zien wij graag de volgende zaken terug:

 • Een afgeronde opleiding op WO niveau;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en in het Engels;
 • Business 2 Business SaaS marketing ervaring;
 • Ervaring met het uitvoeren van een succesvol marketingplan dat groei en nieuwe klanten realiseert;
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van digitale marketing (social media, PPC, leads genereren, emailmarketing).

Wat bieden wij?

Je krijgt een dienstverband van 36-40 uur per week, met een salaris op basis van kennis en ervaring, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en iPhone, 50/50 pensioenregeling, een vitaliteitsregeling, doorgroeimogelijkheden, goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen. 

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze Corporate Recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.