Home » Alle vacatures » Vacature Gastvrouw/Gastheer ZZP

Vacature Gastvrouw/Gastheer ZZP

Opleidingsniveau MBO
(Werk)ervaring Medior
Business Unit Kader | Opleidingen
Locatie Zeist
Datum 01-09-2021
Sluitingsdatum 30-09-2021

Introductie

Op onze opleidingslocatie in Zeist hebben wij een aantal fantastische gastvrouwen en gastheren. Samen zorgen zij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Door de grote hoeveelheid aan opleidingen zijn wij op zoek naar een flexibele kracht die bij afwezigheid van onze gastvrouwen en gastheren onze gasten net zo goed verzorgt. Het heeft onze voorkeur om deze kracht op flexibele basis in te huren als ZZP'er.                  

Wat ga je doen?

In deze functie beheer je de zaalreserveringen in de agenda. Je zorgt dat de trainingsruimte waar de opleiding plaatsvindt er tiptop uitziet. Je ontvangt de deelnemers van onze opleiding of training en voorziet hen van warme en koude dranken. Tegen lunchtijd zet je alles klaar voor de lunch. Na de lunch ruim je op en maak je de lunchruimte weer uitnodigend. Bij trainingen in de avonduren ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van het pand.                             

Wie ben jij?

Je bent een ZZP'er/ondernemer die nog wat ruimte in zijn/haar agenda heeft om een leuke opdracht aan te nemen. Je beschikt over een uitstekend inlevingsvermogen, bent enthousiast en benaderbaar. Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring in de horeca. Je communiceert vriendelijk, duidelijk en beleefd. Je stelt je proactief op en bent behulpzaam. Je uitstraling is representatief en je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

• Een ZZP-opdracht waarmee je incidenteel op oproepbasis ingezet kunt worden bij ziekte of verlof van onze gastvrouwen en gastheren;
• Een veelzijdige functie met leuke collega’s op onze opleidingslocatie in Zeist;
• Een marktconforme vergoeding op basis van ervaring.                             

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over:

  • Kader Managementsystemen & Certificatie
  • Kader HSE Management
  • Kader Opleidingen
  • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
  • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
  • Smile: online software voor grip op risico’s.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Zie jij dit wel zitten? Reageer dan snel. Je kunt jouw CV en motivatie sturen t.a.v. Danny Andriese, recruiter.