Home » Alle vacatures » Vacature Copywriter

Vacature Copywriter

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader Group | Framework for Positive Change
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-12-2021
Sluitingsdatum 31-12-2021

Introductie

We hebben een ambitieus groeipad ingezet waarin Marketing een cruciale rol zal spelen. Voor onze Business Unit Academy zoeken we daarom een Copywriter die volle kracht invulling geeft aan die cruciale rol.  Je komt te werken in een snel groeiende organisatie met volop doorgroeimogelijkheden en komt in het vernieuwde marketing team van de Kader Group.  Je werkt nauw samen met onze online marketeer en het sales-  en business unit management van Kader Academy.                             

Wat ga je doen?

 • Bedenkt en verzamelt pro-actief content voor nieuwsbrieven en social media posts voor de gehele Academy tak, bestaande uit verschillende labels;
 • Werkt nauw samen met de conversie-optimalisatie expert en schrijft teksten die online vindbaar zijn en converteren;
 • Helpt mee met het opstellen en creëren van brochures;
 • Voorbereiding, uitvoering, coördinatie en analyse van alle (online) marketing- en

advertentieactiviteiten samen met de andere marketeers in het team;

 • (Mede) creatie van draagvlak (intern en extern) voor nieuwe marketingcampagnes;
 • Voert overleg met collega’s op het gebied van marketing, communicatie en

Sales;

 • Volgt van relevante ontwikkelingen in het marketingvakgebied, met name in de wereld van professionele opleiding en trainingen

Waar ga je werken?

Je komt in een enthousiast team met 6 andere marketeers (waarvan 2 binnen BU Academy), een communicatiespecialist en een grafisch vormgever en rapporteert aan de Group Marketing Manager. Je bent in Zeist of Almelo werkzaam en bent periodiek aanwezig bij teamoverleggen op één van onze andere kantoren. Daarnaast ben je bereid om te reizen naar onze verschillende projectlocaties en gaat actief op pad om goede content te maken

                             

Wie ben jij?

Je bent creatief, taalkundig zeer sterk, en je weet plannen om te zetten in concrete acties met impact. Je bent nieuwsgierig naar welke content goed werkt bij onze doelgroep. Samenwerken met andere disciplines vind je leuk, je houdt je in discussies goed staande. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je beschikt over uitstekende rapportage- en presentatieskills.                                    

Wat bieden wij?

Wij bieden een dienstverband van 32-40 uur per week, met een aantrekkelijk salaris op basis van kennis en ervaring. Doordat wij als organisatie behoorlijke groeiambities hebben betekent dit ook volop doorgroeimogelijkheden voor onze collega's. Onze afdeling Marketing & Communicatie is een warm bad met een goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s. Wij organiseren regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten (mits de coronamaatregelen dit toelaten). Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Onze verschillende merken:

 • Kader Consultancy & Interim - QSE&S
 • Kader Consultancy & Interim - H&S
 • Kader Academy
 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en zie jij jezelf wel werken bij Kader? Dan ontvangt onze Corporate Recruiter Danny Andriese graag je CV en motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.