Home » Alle vacatures » Vacature Consultant Environment & Sustainability

Vacature Consultant Environment & Sustainability

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader Group | Consultancy & Interim | QHSE Management Systems
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

Zie jij het belang van milieumanagement voor organisaties en draag je daar graag jouw steentje aan bij? Dan hebben wij nu een mooie kans voor jou! Voor onze Business Unit Consultancy & Interim QSE&S zoeken wij een consultant die helemaal thuis is in de milieu- en energiethema’s en wet- en regelgeving om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van MVO en CO2.                             

Wat ga je doen?

Als Consultant Environment & Sustainability help jij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bij het invullen en naleven van verplichtingen en het implementeren van beleid op het gebied van milieu en duurzaamheid. Je wordt ingezet op uitdagende vraagstukken rond bijvoorbeeld ISO 14001, ISO 50001, EED energieaudit, CO2 management, duurzaamheidsadvies en BRL 9500. Daarnaast heb jij de ambitie jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van milieu en duurzaamheid (CO2/MVO).                        

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven persoonlijkheid. Je bent in staat mensen te overtuigen, te motiveren en te enthousiasmeren. Jij denkt mee en toont initiatief. De opdrachtgever staat bij jou centraal en je hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland is voor jou geen probleem.

Naast dit alles heb je minimaal een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau (milieukunde, bedrijfskunde of technische bedrijfskunde), relevante werkervaring met activiteiten rond MVO en de CO2 prestatieladder en data analyse, goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Je krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een salaris op basis van kennis en ervaring, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en iPhone, 50/50 pensioenregeling, een vitaliteitsregeling, doorgroeimogelijkheden, goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen.  

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGrip
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze Corporate Recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.