Home » Alle vacatures » Vacature Commerciële Opleidingsadviseur - Veiligheid

Vacature commerciële Opleidingsadviseur - Veiligheid

Opleidingsniveau MBO
(Werk)ervaring Medior
Business Unit Kader | Opleidingen
Locatie Almelo/Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 30-04-2021
Sluitingsdatum 31-05-2021

Introductie

  • “Een ster in verkopen en adviseren”
  • “Realiseert moeiteloos afspraken voor ons team!”
  • “Commercieel talent waar je u tegen zegt”

Zou dit zomaar een greep uit recensies van jouw werk kunnen zijn? Lees dan verder!

Ons verkoopteam van business unit Opleidingen is op zoek naar een nieuwe collega. Ben je gedreven, enthousiast en heb je commercieel inzicht? Zie jij het als een uitdaging om óf jouw commerciële binnendienst ervaring(en) in te zetten voor zowel jezelf als Kader, óf juist deze ervaring bij ons op te doen? Wij streven ernaar de beste te zijn en te blijven voor veilig werkend Nederland. Kom jij ons daar bij helpen? Je werkt fulltime (40 uur) met als standplaats ons kantoor in Zeist of Almelo, net wat voor jou het beste uitkomt.

Wat ga je doen?

Als medewerker verkoop binnendienst help je geïnteresseerden bij hun volgende stap. Dit zijn zowel individuele als organisatie opleidingsvraagstukken op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Je bereikt onze doelgroep via meerdere kanalen. Aanvragen volg je telefonisch, per mail of via social media op.

Je stelt daarbij de juiste vragen, zodat je tot de kern komt. Daardoor ben jij in staat om de opleidingen en trainingen te verkopen, maar altijd vanuit een adviserende rol. Voor het realiseren van een afspraak voor een collega draai jij je hand niet om. Je werkt in een dynamische commerciële omgeving, die verbonden is aan marketing, coördinatie en opleidingsinhoud. Jouw uitgevoerde werkzaamheden leg je vast.

Wie ben jij?

Je werk- en denkniveau is minimaal MBO, en je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in de binnendienst. Heb je dat niet, dan komen we ook graag met je in contact! Wat ons betreft kun je dit vak leren, mits je energie krijgt van werken in de commerciële binnendienst. Naast je passie voor het genereren van omzet ben je in staat uit te vragen wat de behoefte is. Je bent administratief sterk en accuraat, initiatiefrijk en werkt graag samen vanuit een ondersteunende rol. Daarbij sta je open voor adviezen van directe collega’s en je leidinggevende. Verschillende CRM systemen en het Office pakket kennen voor jou weinig geheimen. Je wilt in jouw werk de beste zijn en streeft er naar om doelen te behalen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan, waarbij je geïnteresseerden ook zelf gaat ontmoeten tijdens de informatieavonden. Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Het bijbehorende salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Leuk dat je gaat solliciteren! Stuur je motivatie en CV t.a.v. onze recruiter Danny Andriese. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.