Home » Alle vacatures » Vacature Commerciële Opleidingsadviseur Buitendienst

Vacature Commerciële Opleidingsadviseur Buitendienst

Opleidingsniveau MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Vakgebied
Categorie Kader Group | Academy
Locatie Harderwijk
Aantal uur 28 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-08-2022
Sluitingsdatum 31-08-2022

Introductie

AAB Training & Opleiding- part of Kader Group, is op zoek naar een Commercieel Opleidingsadviseur buitendienst met ervaring of affiniteit op het gebied van Arbo en Veiligheid. Jouw werkgebied is Midden/Zuid Nederland met als vaste standplaats Harderwijk. 
Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten in je werkgebied, dit zijn bestaande relaties maar ook new business. 

Wat ga je doen?

Je gaat met klanten in gesprek, je stelt daarbij de juiste vragen, zodat je tot de kern komt. Daardoor ben jij in staat om de opleidingen en trainingen te verkopen. Je hebt genoeg overtuigingskracht om ze te laten inzien wat het volgen van bepaalde trainingen kan doen voor een organisatie.
Je hebt een zelfstandige functie, waarbij je samen optrekt met de andere adviseurs: een team van in totaal 3 buitendienstmedewerkers en 1 adviseur binnendienst. Verder werk je nauw samen met de Opleidingscoördinator voor het afstemmen van de planning en facturering. 
AAB richt zich voornamelijk op Gemeenten, Sociale werkvoorzieningen, Landscapers en afvalverwerkers. 

Wie ben jij?

Je werk- en denkniveau is minimaal MBO, en je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in een commerciële werkomgeving Naast je passie voor het genereren van omzet ben je in staat uit te vragen wat de behoefte is. Je bent communicatief sterk, sociaal, je hebt 
een goed inlevingsvermogen. Daarbij sta je open voor adviezen van directe collega’s en je leidinggevende. Verschillende CRM systemen en het Office pakket kennen voor jou weinig geheimen. Je wilt in jouw werk de beste zijn en streeft er naar om doelen te behalen.     

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 28 tot 40 uur, in een groeiende organisatie met een informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Je zult werkzaamheden verrichten voor verschillende business units met als vaste standplaats Harderwijk. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen (op fulltime basis), een aantal collectieve vrije dagen, een 50/50 pensioenregeling, fietsplan, en een vitaliteitsregeling.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. Corporate Recruiter Gerlinde van de Kolk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.