Home » Alle vacatures » Vacature Commerciële Opleidingsadviseur

Vacature Commerciële Opleidingsadviseur

Opleidingsniveau MBO
(Werk)ervaring Medior
Business Unit Kader Group | Academy
Locatie Zeist
Aantal uur 24 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

 • “Krijgt energie van adviserend verkopen”
 • “Maakt ook voor andere teamleden een afspraak”
 • “Brengt een dosis gezonde werkplezier met zich mee!”

Zou dit zomaar een greep uit recensies van jouw werk kunnen zijn? Lees dan verder!

Ons verkoopteam van business unit Kader Academy is op zoek naar een nieuwe collega. Ben je gedreven, enthousiast en heb je commercieel inzicht?

Zie jij het als een uitdaging om jouw commerciële binnendienst ervaring(en) in te zetten voor zowel jezelf als Kader, óf kom je juist deze ervaring bij ons op te doen? Wij streven ernaar de beste te zijn en te blijven voor veilig werkend Nederland. Kom jij ons daar bij helpen? Je werkt 32 tot 40 uur per week met als standplaats ons kantoor in Zeist.

Wat ga je doen?

Als commerciële opleidingsadviseur help je geïnteresseerden bij hun volgende stap. Dit zijn zowel individuele als organisatie opleidingsvraagstukken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, energie en milieu. Je bereikt onze doelgroep via meerdere kanalen. Aanvragen volg je telefonisch, per mail of via social media op.

Je stelt daarbij de juiste vragen, zodat je tot de kern komt. Daardoor ben jij in staat om de opleidingen en trainingen adviserend te verkopen. Voor het realiseren van een afspraak voor een collega draai jij je hand niet om. Je werkt in een dynamische commerciële omgeving, die verbonden is aan marketing, coördinatie en opleidingsinhoud. Jouw uitgevoerde werkzaamheden leg je vast.

Wie ben jij?

Je werk- en denkniveau is minimaal MBO, en je hebt misschien al aantoonbare ervaring in de binnendienst. Heb je dat niet, dan komen we ook graag met je in contact! Wat ons betreft kun je dit vak leren, mits je energie krijgt van werken in de commerciële binnendienst. Naast je passie voor het genereren van omzet ben je in staat uit te vragen wat de behoefte is. Je bent administratief sterk en accuraat, initiatiefrijk en werkt graag samen vanuit een ondersteunende rol. Daarbij sta je open voor adviezen van directe collega’s en je leidinggevende. Verschillende CRM systemen en het Office pakket kennen voor jou weinig geheimen. Je wilt in jouw werk de beste zijn en streeft er naar om doelen te behalen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan, waarbij je geïnteresseerden ook zelf gaat ontmoeten tijdens beurzen en informatieavonden. Kader Group is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt, aangevuld met goede secundaire voorwaarden zoals een 50/50 pensioenregeling, thuiswerkvergoeding en een vitaliteitsregeling. Wij organiseren regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Leuk dat je gaat solliciteren! Stuur je motivatie en CV t.a.v. onze corporate recruiter Danny Andriese. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.