Home » Alle vacatures » Vacature Commercieel Opleidingscoördinator

Vacature Commercieel Opleidingscoördinator

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Business Unit Kader | Opleidingen
Locatie Breda
Aantal uur 24 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 29-07-2021
Sluitingsdatum 31-08-2021

Introductie

Ben jij dienstverlenend, klantgericht, commercieel en werk jij gestructureerd en nauwkeurig? Heb jij een passie voor regelen, organiseren en gevoel voor sales? Dan is Kader op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Commercieel Opleidingscoördinator ben jij verantwoordelijk voor de organisatie en het logistieke management van de opleidingen van onze Safety Academy. Hieronder vallen o.a. het plannen van de opleidingen, verzorgen van de communicatie naar cursisten en de facturatie. Ook regel je het benodigde lesmateriaal en overige faciliteiten in overleg met de docenten en beantwoord je vragen van onze klanten. In je functie spot je commerciële kansen die je actief opvolgt.

Als Commercieel Opleidingscoördinator ga jij je onder andere bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • plannen en coördineren van de Safety Academy opleidingen;
  • signaleren van kansen in trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheidsopleidingen en trainingen;
  • verkopen van nieuwe opleidingen (telefonische acquisitie en relatiebeheer) en
  • benaderen van prospects en voeren van commerciële gesprekken.
  • De verhouding verkopen vs. coördineren is 50/50.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring met plannen, coördineren en gevoel voor techniek/affiniteit met duurzaamheid. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Je werkt graag samen, je hebt een hands-on instelling en hebt een pro-actieve houding. Je bent een gedreven persoonlijkheid die beschikt over een gezonde portie daadkracht, commercialiteit en doorzettingsvermogen. Je bent servicegericht, beschikt over goede contactuele vaardigheden en werkt gestructureerd. Veranderingen ga je niet uit de weg, je toont initiatief en gaat voor kwaliteit.                             

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezonde groeiende adviesorganisatie met een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en voor het volgen van opleidingen. Je standplaats is Breda.

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 170 medewerkers verdeeld over:

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.