Home » Alle vacatures » Vacature Commercieel medewerker binnendienst - QHSE Management Systems

Vacature Commercieel medewerker binnendienst - QHSE Management Systems

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 3
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | QHSE Management Systems
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Op basis van kennis en ervaring
Datum 21-06-2022
Sluitingsdatum 31-07-2022

Introductie

Voor ons hoofdkantoor in Zeist zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst QHSE Management Systems voor 32-40 uur per week. In deze functie werk je, onder aansturing van de Business Unit (BU) Manager QHSE Management Systems, nauw samen met operationeel managers en consultants om een optimaal verkoopresultaat te bereiken.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de BU Manager bij de commerciële behandeling en administratieve afhandeling van offertes en klantbezoeken. Zo bereid je bijvoorbeeld klantbezoeken voor, maak je presentaties op maat en werk je offertes uit. In voorkomende gevallen begeleid je commerciële gesprekken van de BU Manager of consultants. Je bent het aanspreekpunt voor potentiële opdrachtgevers en inventariseert de eerste behoefte van de klant en vertaalt dit tot een concrete informatieaanvraag of maakt een afspraak voor één van de relatiebeheerders. Je bewaakt alle openstaande leads en belt offertes na. Je weet waar de prioriteiten liggen en hebt hierbij oog voor de verschillende belangen. Je neemt het initiatief in het opvolgen van acquisitiemogelijkheden. Je bewaakt lopende opdrachten/projecten en je stemt met adviseurs, operationeel managers en BU Manager tijdig af welke vervolgwerkzaamheden mogelijk zijn. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers met vragen over de procedure.

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met ten minste drie jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte instelling, maken jou in combinatie met jouw punctualiteit en administratieve vaardigheden een sterk aanspreekpunt. Je hebt gedegen kennis van MS Office en bij voorkeur het CRM-pakket AFAS Profit. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en is het een pré dat je kennis en ervaring hebt met bedrijfscertificering (ISO 9001, VCA).

Wat bieden wij?

Bij Kader wacht jou een afwisselende en uitdagende baan bij een groeiende adviesgroep die volop in ontwikkeling is. In een goede informele werksfeer en met leuke collega’s kan jij bijdragen aan de verbetering van o.a. kwaliteit en arbeidsveiligheid bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staat hier een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een goed salaris, een 50/50 pensioenregeling, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) aangevuld met een aantal collectieve vrije dagen, een thuiswerkregeling, vitaliteitsregeling, leuke teambijeenkomsten en veel vrijheid waarbinnen jij je functie kunt vervullen.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. Corporate Recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.