Home » Alle vacatures » Vacature Commercieel medewerker binnendienst - Kwaliteit

Vacature Commercieel medewerker binnendienst - Kwaliteit

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader | Managementsystemen & Certificatie
Locatie Zeist
Aantal uur 24 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Op basis van kennis en ervaring
Datum 12-04-2021
Sluitingsdatum 15-05-2021

Introductie

Voor de vestiging Zeist zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst Managementsystemen & Certificatie voor 24-32 uur per week. In deze functie werk je, onder aansturing van de Business Unit (BU) Manager Managementsystemen & Certificatie, nauw samen met operationeel managers en adviseurs om een optimaal verkoopresultaat te bereiken.                             

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de BU Manager Managementsystemen & Certificatie bij de commerciële behandeling en administratieve afhandeling van offertes en klantbezoeken. Zo bereid je bijvoorbeeld klantbezoeken voor, maak je presentaties op maat en werk je offertes uit. In voorkomende gevallen begeleid je commerciële gesprekken van de BU Manager of adviseurs. Je bent het aanspreekpunt voor potentiële opdrachtgevers en inventariseert de eerste behoefte van de klant en vertaalt dit tot een concrete informatieaanvraag of maakt een afspraak voor één van de relatiebeheerders. Je bewaakt alle openstaande leads en belt offertes na. Je weet waar de prioriteiten liggen en hebt hierbij oog voor de verschillende belangen. Je neemt het initiatief in het opvolgen van acquisitiemogelijkheden. Je bewaakt lopende opdrachten/projecten en je stemt met adviseurs, operationeel managers en BU Manager tijdig af welke vervolgwerkzaamheden mogelijk zijn. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers met vragen over de procedure.                             

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met ten minste twee jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte instelling, maken jou in combinatie met jouw punctualiteit en administratieve vaardigheden een sterk aanspreekpunt. Je hebt gedegen kennis van MS Office en bij voorkeur het CRM-pakket AFAS Profit. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en is het een pré dat je kennis en ervaring hebt met bedrijfscertificering (ISO 9001, VCA).                             

Wat bieden wij?

Bij Kader wacht jou een afwisselende en uitdagende baan bij een groeiend adviesbureau dat volop in ontwikkeling is. In een goede informele werksfeer en met leuke collega’s kan jij bijdragen aan de verbetering van o.a. kwaliteit en arbeidsveiligheid bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staat hier een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een goed salaris, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) aangevuld met een aantal collectieve vrije dagen, leuke teambijeenkomsten en veel vrijheid waarbinnen jij je functie kunt vervullen.                             

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 170 medewerkers verdeeld over:

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.