Home » Alle vacatures » Vacature Arbeidshygiënist

Vacature Arbeidshygiënist

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | Health & Safety
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 3.147 - € 5.274
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-07-2022
Sluitingsdatum 31-07-2022

Introductie

Voor de uitbreiding van onze business unit Consultancy & Interim health/safety, zijn wij op zoek naar een (ervaren) arbeidshygiënist. Vind jij het leuk om opdrachtgevers in heel Nederland te adviseren en begeleiden bij  het verbeteren van de gezondheid van medewerkers? Dan kun jij zomaar zijn wie wij zoeken!

Wat ga je doen?

Jij houdt ervan om opdrachtgevers te bezoeken omdat je graag adviseert op het gebied van arbeidsomstandigheden. Je hebt een belangrijke rol in de gedragsveranderingen die binnen organisaties plaatsvinden ten opzichte van veiligheid en gezondheid. Je formuleert het beleid, implementeert dit en toetst het geïmplementeerde beleid in de praktijk. Gezondheid, veiligheid en vitaliteit voor werknemers is jouw passie. Je bent onder anderen verantwoordelijk voor werkplekonderzoeken, RI&E’s, blootstelling aan gevaarlijke stoffen, fysieke belasting en als het leuk lijkt, mag je hierin ook lesgeven.

Wie ben jij?

Je bent een opgeleid Arbeidshygiënist. Tevens ben je tenminste 3 jaar werkzaam in een soort gelijke functie. Je hebt affiniteit met MKB klanten, bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bij voorkeur woonachtig in de regio Midden Nederland. Wij vragen flexibiliteit voor wat betreft je reisbereidheid. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland.

Wat bieden wij?

Word jij Arbeidshygiënist bij Kader? Dan kun je rekenen op een afwisselende werkweek van 32-40 uur, met werkzaamheden in heel Nederland. Hiervoor krijg je van ons een op kennis en ervaring gebaseerd salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. We bieden je daarnaast een inspirerende en informele werkomgeving met ruim 220 enthousiaste en gedreven collega’s, opererend vanuit vestigingen in Almelo, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Rotterdam en Zeist.

Er is uiteraard aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Wil jij graag je jezelf persoon certificeren of je kennis verbreden richting hogere veiligheidskunde? Wij denken dan graag met je mee en faciliteren je waar het kan.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je jezelf wel werken bij Kader? Dan ontvangt Corporate Recruiter Michelle Nijhuis graag je CV en motivatie!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.