Home » Alle vacatures » Vacature Arbeidshygiënist

Vacature Arbeidshygiënist

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Vakgebied Veiligheid & Arbo
Business Unit Kader | HSE Management
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 3.147 - € 5.274
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 09-11-2020
Sluitingsdatum 01-12-2020

Introductie

Voor de uitbreiding van onze business unit HSE Management, zijn wij op zoek naar een ervaren arbeidshygiënist. Vind jij het leuk om opdrachtgevers in heel Nederland te adviseren en begeleiden bij projecten gericht op risicobeheersing? Dan kun jij zomaar zijn wie wij zoeken!                             

Wat ga je doen?

Jij houdt ervan om klanten te bezoeken omdat je graag adviseert op het gebied van arbeidsomstandigheden. Je hebt een belangrijke rol in de gedragsveranderingen die binnen organisaties plaatsvinden ten opzichte van veiligheid. Je formuleert het beleid, implementeert dit en toetst het geïmplementeerde beleid in de praktijk. Gezondheid, veiligheid en vitaliteit voor werknemers is jouw passie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor werkplekonderzoeken, RI&E’s, training of voorlichting geven, blootstelling aan gevaarlijke stoffen, fysieke belasting.                             

Wie ben jij?

Je bent een opgeleid (gecertificeerd) Arbeidshygiënist op HBO-niveau. Tevens ben je tenminste 3 jaar werkzaam in een soort gelijke functie. Je hebt affiniteit met MKB klanten, bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bij voorkeur woonachtig in de regio Midden Nederland. Wij vragen flexibiliteit voor wat betreft je reisbereidheid. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland.                             

Wat bieden wij?

Word jij Arbeidshygiënist bij Kader? Dan kun je rekenen op een afwisselende werkweek van 32-40 uur, met werkzaamheden in heel Nederland. Hiervoor krijg je van ons een op kennis en ervaring gebaseerd salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, telefoon en laptop. We bieden je daarnaast een inspirerende en informele werkomgeving met ruim 180 enthousiaste en gedreven collega’s, opererend vanuit vestigingen in Almelo, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zeist. Er is uiteraard aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.                             

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, HSE management, informatiebeveiliging, arbo & veiligheid, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Managementsystemen & Certificatie, Opleidingen en HSE Management werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.                             

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je jezelf wel werken bij Kader? Dan ontvangt onze recruiter Danny Andriese graag je CV en motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.