Home » Alle vacatures » Vacature Adviseur/Trainer

Vacature Adviseur/Trainer

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader Group | Academy
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 16 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

Kader Academy verzorgt opleidingen en trainingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Kader Academy kenmerkt zich door informeel en persoonlijk contact en een flexibele instelling.

Voor de vestiging Almelo of Zeist zijn wij op zoek naar een Adviseur/Trainer ter versterking van ons team inhoud opleidingen.

Wat ga je doen?

Als Adviseur/Trainer kunnen jouw werkzaamheden, afhankelijk van jouw kennis, ervaring en interesses bestaan uit:

 • het verzorgen en ontwikkelen van trainingen, lesdagen en lesprogramma’s binnen onze opleidingen;
 • zorgdragen voor de inhoudelijke doorontwikkeling van onze bestaande opleidingen;
 • het beoordelen en begeleiden van onder andere veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, KAM- en arbocoördinatoren in opleiding;
 • het verzorgen van of ondersteunen bij adviestrajecten aan klanten van een van onze andere merken.                

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een flexibele, zelfstandige, enthousiaste, betrokken en geduldige collega. Of je nou een gepokt en gemazeld veiligheidskundige bent en graag kennis wil overdragen, werkzaam bent in het onderwijs en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of misschien zelf nog een starter bent op de arbeidsmarkt. Het belangrijkste vinden wij dat jij affiniteit hebt met (arbeids)veiligheid en energie krijgt van het helpen van mensen bij het bereiken van persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Waar nodig leren wij je de rest!

Ben jij zelfstandig, flexibel, enthousiast, betrokken, klantgericht en geduldig? Krijg jij energie van het helpen van anderen bij hun ontwikkeling en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan voor minimaal 16 tot 40 uur per week, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Jouw standplaats is Almelo of Zeist.    

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader en ben je bereid om te reizen binnen Nederland? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Je kunt jouw sollicitatie sturen t.a.v. Danny Andriese, corporate recruiter.                      

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.