Home » Alle vacatures » Vacature Adviseur Milieu (MS&C)

Vacature Adviseur Milieu (MS&C)

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader | Managementsystemen & Certificatie
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 31-03-2021
Sluitingsdatum 30-04-2021

Introductie

Zie jij het belang van milieumanagement voor organisaties en draag je daar graag jouw steentje aan bij? Dan hebben wij nu een mooie kans voor jou! Voor onze Business Unit Managementsystemen & Certificatie zoeken wij een adviseur die helemaal thuis is in de milieu wet- en regelgeving om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken.

Wat ga je doen?

Als adviseur in de Business Unit Managementsystemen & Certificatie van Kader help jij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bij het invullen en naleven van verplichtingen op milieugebied. Je wordt ingezet op uitdagende vraagstukken rond bijvoorbeeld ISO 14001, ISO 50001, EED energieaudit, co2 reductie, duurzaamheidsadvies en BRL 9500. Daarnaast heb jij de ambitie jezelf te ontwikkelen tot een breed inzetbare adviseur op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu waarbij Kader jou natuurlijk graag helpt.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven persoonlijkheid. Je bent in staat mensen te overtuigen, te motiveren en te enthousiasmeren. Jij denkt mee en toont initiatief. De opdrachtgever staat bij jou centraal en je hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland is voor jou geen probleem.

Naast dit alles heb je minimaal een afgeronde opleiding op het gebied van Milieu (milieukunde, milieutechnologie), relevante werkervaring met activiteiten rond de milieuvergunning en het activiteitenbesluit, goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een salaris op basis van kennis en ervaring, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop en iPhone, doorgroeimogelijkheden, goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je gegeven van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.