Home » Alle vacatures » Vacature Adviseur Milieu (HSE)

Vacature Adviseur Milieu (HSE)

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader | HSE Management
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 31-03-2021
Sluitingsdatum 30-04-2021

Introductie

Ben jij een milieukundige die van afwisseling houdt? Dan hebben wij nu een mooie kans voor jou!

Voor onze Business Unit HSE Management zoeken wij een adviseur die helemaal thuis is in de milieu wet- en regelgeving om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. Daar blijkt de afwisseling nog niet echt uit, maar… Mocht het jouw interesse hebben, dan kun je deze functie combineren met een rol in onze Business Unit Opleidingen. Je kunt jouw expertise dan een aantal dagen per week inzetten voor het ontwikkelen van lesmateriaal, het verzorgen van lesdagen en door mee te denken over de invulling van de milieukundige opleiding. Lopen de rillingen je nu over de rug? Dan kun je ook gewoon 32 tot 40 uur aan de slag als Milieukundig Adviseur.

Wat ga je doen?

Als adviseur in de Business Unit HSE Management van Kader help jij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bij het invullen en naleven van verplichtingen op milieugebied. Je wordt ingezet op uitdagende vraagstukken. Daarnaast heb jij de ambitie jezelf te ontwikkelen tot een breed inzetbare adviseur op het gebied van Health, Safety & Environment, waarbij Kader jou natuurlijk graag helpt. Indien jouw ambities verder reiken dan dat, heb je de mogelijkheid om deze functie te combineren met onze Business Unit Opleidingen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven persoonlijkheid. Je bent in staat mensen te overtuigen, te motiveren en te enthousiasmeren. Jij denkt mee en toont initiatief. De opdrachtgever staat bij jou centraal en je hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden hoort er voor jou bij.

Naast dit alles heb je minimaal een afgeronde opleiding op het gebied van Milieu (milieukunde, milieutechnologie), relevante werkervaring met activiteiten rond de milieuvergunning en het activiteitenbesluit, goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een salaris op basis van kennis en ervaring, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop en iPhone, doorgroeimogelijkheden, goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast laten we je doorgroeien op het gebied van veiligheid door het volgen van een MVK of HVK opleiding.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je gegeven van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.