Home » Alle vacatures » Vacature Adviseur medische hulpmiddelen

Vacature Adviseur medische hulpmiddelen

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader | Managementsystemen & Certificatie
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 31-03-2021
Sluitingsdatum 30-04-2021

Introductie

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om uw organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. We helpen onze opdrachtgevers vooruit!

Wat ga je doen?

In de functie van adviseur medische hulpmiddelen ondersteun je diverse organisaties met het ontwikkelen van en het ondersteunen bij invoering en onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001, ISO 13485 en GDP), het opstellen van kwaliteits- en veiligheidsverbeteringsprogramma’s en het opstellen van technische dossiers medische hulpmiddelen (i.v.m. CE markering). Het beschrijven, borgen en verbeteren van bedrijfsprocessen, verzorgen van risk assessments (bv. ISO 14971, FMEA) en audits en management reviews behoort ook tot jouw taken. Je beheert externe contacten (o.a. certificatie-instellingen, toeleveranciers) en verzorgt trainingen en opleidingen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste adviseur die analytisch en communicatief vaardig is en zelfstandig aan de slag kan met een gezonde dosis daadkracht en beschikt over een afgeronde bedrijfskundige HBO- of academische opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als QA-medewerker/engineer bij een fabrikant of distributeur van medische hulpmiddelen en hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving (Medical Device Directive, GDP). De normen ISO 13485, ISO 9001 en ISO 14971 zijn jou niet onbekend. Je hebt een goede beheersing van MS Office, en natuurlijk de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. Je komt te werken binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en ruim 120 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je standplaats is Zeist of Almelo.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je gegeven van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.