Home » Alle vacatures » Vacature Adviseur Medische Hulpmiddelen

Vacature Adviseur Medische Hulpmiddelen

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader Group | Consultancy & Interim | QHSE Management Systems
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

Kader Group ontzorgt en helpt om organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Innoveer jij met ons mee?

Wat ga je doen?

In de functie van adviseur medische hulpmiddelen ondersteun je diverse organisaties met het ontwikkelen van en het ondersteunen bij invoering en onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001, ISO 13485 en GDP), het opstellen van kwaliteits- en veiligheidsverbeteringsprogramma’s en het opstellen van technische dossiers medische hulpmiddelen (i.v.m. CE markering). Het beschrijven, borgen en verbeteren van bedrijfsprocessen, verzorgen van risk assessments (bv. ISO 14971, FMEA) en audits en management reviews behoort ook tot jouw taken. Je beheert externe contacten (o.a. certificatie-instellingen, toeleveranciers) en verzorgt trainingen en opleidingen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste adviseur die analytisch en communicatief vaardig is en zelfstandig aan de slag kan met een gezonde dosis daadkracht en beschikt over een afgeronde bedrijfskundige HBO- of academische opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als QA-medewerker/engineer bij een fabrikant of distributeur van medische hulpmiddelen en hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving (Medical Device Directive, GDP). De normen ISO 13485, ISO 9001 en ISO 14971 zijn jou niet onbekend. Je hebt een goede beheersing van MS Office, en natuurlijk de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop, een 50/50 pensioentegeling en een vitaliteitsplan. Je komt te werken binnen een gezonde groeiende adviesgroep met een informele werksfeer en ruim 220 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je standplaats is Zeist of Almelo.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze corporate recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.