Home » Alle vacatures » Vacature Adviseur Leerstofontwikkeling Energieopleidingen

Vacature Adviseur Leerstofontwikkeling Energieopleidingen

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Business Unit Kader Group | Academy
Locatie Almelo/Zeist
Aantal uur 24 - 32
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

Voor onze energieopleidingen, in het bijzonder voor het vakgebied energieprestatie, zijn wij op zoek naar een Adviseur Leerstofontwikkeling met goede kennis van de energieprestatie in gebouwen en daaraan gerelateerde onderwerpen. Je werkt mee aan het ontwikkelen en onderhouden van lesmateriaal van hoge kwaliteit dat door de Kader-deelnemers gebruikt wordt.

Zie jij meteen welke verkregen informatie bij welke casus of opleiding past? Lees dan verder!                      

Wat ga je doen?

Als Adviseur Leerstofontwikkeling Energieopleidingen bij Kader ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van lesmateriaal. Energie(prestatie) is een vak in ontwikkeling en daarmee gaan hand in hand de continue ontwikkeling van daaraan gerelateerde normen, protocollen, bouwkundige- en installatietechnische technieken. Dit maakt jouw rol binnen het team opleidingsteam van energie essentieel en de rol zelf erg dynamisch. Je zorgt dat je op de hoogte bent van alle wijzigingen. Uiteindelijk is het doel dat jij de lesstof en de online leeromgeving kent als je broekzak. Je ontwikkelt in nauwe samenwerking met onze trainers casuïstiek, beoordeelt of lesdagpresentaties voldoen, denkt mee aan over het continu verbeteren van onze lesstof en beantwoordt inhoudelijke vragen per telefoon of mail van onze deelnemers.

Je werkt samen met een andere Adviseur Leerstofontwikkeling van Kader.

Wie ben jij?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau verkregen uit kennis (diploma) of ervaring bij voorkeur met de focus op bouwkunde- of installatietechniek. Je bent (bijna) gediplomeerd EP-adviseur of bent bereid om opgeleid te worden hiervoor.      

Ben jij: een energieke aanpakker, ondernemend, accuraat, kritisch (durft vragen te stellen), zelfstandig, heb je ook nog een goed gevoel voor humor en kun je meebewegen in veranderingen? En heeft het onderhouden en doorontwikkelen van lesmateriaal en doceren hiervan je oprechte interesse. Dan zijn wij op zoek naar jou!                      

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende baan van 24 tot 40 uur, in een groeiende organisatie met ontwikkelingsmogelijkheden. Je gaat deel uitmaken van een team met enthousiaste collega’s met gezamenlijke doelstellingen. Je verricht werkzaamheden voor verschillende opleidingen binnen het aanbod van energieopleidingen. Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van kennis en ervaring, aangevuld met een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een aantal extra collectieve vrije dagen, een 50/50 pensioenregeling, vitaliteitsregeling en opleidingsmogelijkheden.                             

Wie zijn wij?

Kader Academy
Kader Academy werkt met een gedreven Team aan opleidingen in het werkgebied van veiligheid en duurzaamheid. Het team stelt opleidingen op, verzorgt deze en laat deze verzorgen door vakinhoudelijke docenten die actief zijn in het werkveld. Per jaar volgen meer dan 4000 mensen één van onze 40 opleidingen of incompany trainingen die direct aansluiten bij het betreffende vakgebied.

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. onze corporate recruiter Danny Andriese. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.