Home » Alle vacatures » Vacature Consultant Information Security & Privacy

Vacature Consultant Information Security & Privacy

Opleidingsniveau WO (Universitair)
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | QHSE Management Systems
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 3.147 - € 5.274
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-08-2022
Sluitingsdatum 31-08-2022

Introductie

Voor de uitbreiding van ons team, met name werkzaam in de randstad, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke Consultant Information Security & Privacy. Ben je analytisch, kritisch en communicatief zeer vaardig? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ga je een uitdaging niet uit de weg en zou je jezelf omschrijven als een zelfstandige en daadkrachtige adviseur? Dan kun jij zomaar zijn wie wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Consultant Information Security & Privacy in ons snelgroeiende team bij Kader kun je veelzijdige werkweken verwachten. Zo ondersteun je wisselende opdrachtgevers bij de ontwikkeling, invoering en het onderhouden van managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je stelt verbeteringsprogramma’s op deze gebieden op, legt bedrijfsprocessen vast, borgt deze en verbetert ze. Het schrijven van bedrijfskundige adviezen, verzorgen van audits en management reviews, beheren van externe contacten en als dat je interesse heeft, behoort verzorgen van trainingen en opleidingen ook tot je takenpakket.

Wie ben jij?

Naast de hierboven beschreven eigenschappen vinden we het voor deze functie praktisch als je ook beschikt over een afgeronde HBO- of WO opleiding bedrijfskunde of informatica. Je bent in het bezit van CISSP, CISM, CISA, CIPP/E certificering of bent bereid deze te halen en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als adviseur. Informatiebeveiliging en privacy kennen voor jou geen geheimen. Je hebt actuele kennis van (een van) de normen ISO 27001, NEN 7510, ISAE 3402 en de AVG. Uiteraard vinden we het ook fijn als je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. 

Wat bieden wij?

Word jij Consultant Information Security & Privacy bij Kader Group? Dan kun je rekenen op een afwisselende werkweek van 32-40 uur, met werkzaamheden die met name plaatsvinden in de Randstad. Hiervoor krijg je van ons een op kennis en ervaring gebaseerd salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop, 50/50 pensioenregeling en een vitaliteitsplan. We bieden je daarnaast een inspirerende en informele werkomgeving met ruim 220 enthousiaste en gedreven collega’s, opererend vanuit vestigingen in Almelo, Amsterdam, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zeist. Er is aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Corporate Recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.