Home » Alle vacatures » Stagiair HRM

Stagiair HRM

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Junior
Vakgebied
Categorie Kader Group | Framework for Positive Change
Datum 13-09-2022
Sluitingsdatum 31-10-2022

Introductie

Wil jij als student bijdragen aan een veilige, kwalitatief sterke en duurzame leefomgeving? Een stageplaats waar je veel kunt leren maar waar ook aandacht is voor jou en jouw ontwikkeling? Dan is Kader Group op zoek naar jou!

Door organisaties te verbeteren draagt de Kader Group bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Innoveer jij met ons mee?

Wat ga je doen?

Tijdens jouw meewerkstage werk je nauw samen in een leuk en hecht HRM-team bestaande uit een Medewerker HRM, een HR-adviseur en een Manager HRM. Gedurende deze meewerkstage ondersteun je bij HR werkprocessen en HR aangelegenheden. Het komende jaar werken we verder aan het professionaliseren van HRM en het onboarding programma binnen de Kader Group. Jou wacht daarom een afwisselende meewerkstage met veel uitdagingen waarbij jouw kennis en ideeën meer dan welkom zijn!

Wie ben jij?

Je volgt op dit moment een studie HRM (MBO of HBO) en bent op zoek naar een meewerkstage. Zorgvuldigheid en discretie in het verwerken van vertrouwelijke informatie is bij jou in goede handen, je werkt daadkrachtig en zelfstandig en hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden vinden collega’s en relaties het prettig om met jou te communiceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende meewerkstage van 24 tot 32 uur, in een groeiende organisatie met een informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Je zult werkzaamheden verrichten voor verschillende business units met als vaste standplaats Almelo. Niet het meest belangrijk, maar wel fijn om te weten: er is een aantrekkelijke stagevergoeding beschikbaar, afhankelijk van het aantal stagedagen.  

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.
Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.
Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur
 • Smile: online software voor grip op risico’s
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.
De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Zie jij jouw stage al binnen Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. onze corporate recruiter Gerlinde van de Kolk.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.