Van Smile naar Kader Digital

Spannend nieuws! We delen graag mee dat Smile verder zal gaan onder een nieuwe naam: Kader Digital. Deze verandering markeert een nieuw hoofdstuk in onze reis om jouw digitale ervaring te verbeteren. Wat betekent deze wijziging voor onze toekomst? Lees snel verder en ontdek!

Lees hieronder verder
Drie kernpijlers en verschillende specialismen

Alles om jouw organisatie te versterken

Als je gewend bent om met Smile te praten over jouw software, dan heb je waarschijnlijk nog niet, of misschien maar in beperkte mate, kennis gemaakt met de bredere wereld van Kader Group. Maar we hebben goed nieuws voor jou.

Binnen Kader Group werken we met drie kernpijlers: Consultancy & Interim, Academy en Digital. Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat we een geheel scala aan producten en diensten kunnen aanbieden op het gebied van kwaliteit en veiligheid, allemaal in perfecte afstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. Dat is jouw sleutel tot een wereld van mogelijkheden.

Stel je voor dat je bij ons terecht kunt voor veiligheidskundige opleidingen zoals MVK, HVK en Basisveiligheidskunde. Maar dat is nog maar het begin. We bieden ook opleidingen op het gebied van industriële veiligheid, business continuïteit en nog veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is, staan we klaar om je te helpen met de implementatie en het onderhoud van QHSE Management Systemen, zoals ISO 9001, ISO 27001 of ISO 45001.

Of je nu vragen hebt over machineveiligheid, procesveiligheid, duurzaamheid of welk ander vraagstuk dan ook binnen jouw organisatie, wij hebben een gespecialiseerd team klaarstaan om je te ondersteunen. Het mooie is dat we dit allemaal doen met jou in gedachten. We zijn hier om jou te helpen slagen en te excelleren, en dat is waar we bij Kader Group voor staan.

Dus, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Kader Group

Kom direct in contact voor jouw vraagstuk

Ontdek nu de mogelijkheden van Kader Group en laat ons je helpen om jouw organisatie te transformeren!

Neem contact op Advies is nooit ver weg

Bedrijfsvideo

Bekijk onze video en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Klaar om te beginnen? Druk op de afspeelknop en laat je inspireren!

Maak kennis met

Kader Academy

Kader Academy: de volgende stap in jouw carrière!

Opleidingen op het gebied van veiligheidskunde, veiligheid & gezondheid, industriële veiligheid, management & organisatie, milieu & kwaliteit en energie & duurzaamheid.

Meer informatie
Maak kennis met

Kader Digital

Hulp nodig bij het arbobeleid? Een digitale RI&E die je dagelijks richting geeft? En mogelijke bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk beperken en beheersen? Kader Group biedt software en data oplossingen waarmee de organisatie grip krijgt op prestaties rond kwaliteit, veiligheid, informatiebeveiliging, privacy en health en safety.

Meer informatie
Unieke cases

Maak kennis met opdrachtgevers

Lumeco behaalt ISO 14001 certificaat met hulp van Kader

Lees verder
29/02/2024

Veiligheidsbewustzijn voorop bij nieuwe productielocatie Hessing Supervers

Lees verder

Interieurbedrijf KEK certificeert zich voor de CO2 Prestatieladder niveau 3

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Waar ben je naar op zoek?

Velden met een * zijn verplicht