Smile onderdeel van Kader

In augustus 2020 is Kader, bureau voor Kwaliteitszorg, uitgebreid met Smile Software B.V., oftewel Smile. Het softwareplatform voor grip op risico’s, dat door Smile is ontwikkeld, sluit zeer goed aan bij onze dienstverlening vanuit onze Business Units Managementsystemen & Certificatie, HSE Management en D&F. Door deze overname kunnen opdrachtgevers volledig ontzorgd worden: van initiële advisering en implementatie naar continue borging en verbetering van kwaliteit middels de software oplossing van Smile.

Smile ontwikkelt online software binnen de thema’s Governance, Risk & Compliance, Privacy & Informatiebeveiliging en Kwaliteit & Veiligheid. Het homemade softwareplatform van Smile ondersteunt de borging en verbetering van processen en activiteiten op deze gebieden. Binnen de in 1995 opgerichte organisatie staan mens, innovatie, duurzaamheid en veiligheid centraal.

Een passende uitbreiding van de dienstverlening

De overname van Smile biedt mooie kansen voor de opdrachtgevers van beide partijen. Nanko van Dijk, CEO van Kader: “Momenteel bieden we onze opdrachtgevers advies en begeleiden we hen bij de implementatie daarvan. We doen dit vanuit onze Business Units HSE Management, Managementsystemen & Certificatie en het onlangs aangesloten D&F. Met het softwareplatform van Smile krijgen onze opdrachtgevers nog meer grip op hun bedrijfsrisico’s en wordt continu verbeteren ook vanuit software in hun organisatie ondersteund”.

 

Ellen Leenhouts-Koenen, Directeur van Smile: “Als toevoeging aan de advisering en begeleiding die Kader aan haar opdrachtgevers biedt, kunnen wij vanuit Smile een bijdrage leveren aan de digitalisering en monitoring van de processen die binnen Governance, Risk & Compliance, Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging van belang zijn. Met de samenwerking die nu voor ons ligt willen wij graag de diepgaande vakkennis die binnen Kader aanwezig is inzetten om het Smile platform nog verder te optimaliseren. Hierdoor kunnen we samen nog meer waarde halen uit het bedienen van onze gezamenlijke opdrachtgevers!”.

Over Kader

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO, en informatiebeveiliging. Gestart in 1994, is Kader anno 2020 een organisatie met ruim 160 medewerkers verdeeld over drie Business Units: Managementsystemen & CertificatieHSE Management en Opleidingen. Eerder dit jaar werd D&F Group onderdeel van Kader.

Over Smile

Smile is een Nederlands softwarebedrijf. Net een beetje anders, met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s. De homemade software van Smile voor ‘Governance, Risk & Compliance’, ‘Privacy & Informatiebeveiliging’ en ‘Kwaliteit & Veiligheid’ is innovatief, duurzaam én veilig. De bedrijfscultuur is gebaseerd op fatsoenlijk ondernemen vanuit de basiswaarde ‘je krijgt wat je geeft’. De vier beloften ‘integraal verbeteren’, ‘voor en door gebruikers’, ‘makkelijk en (AVG) veilig’ en ‘service met een glimlach’ beschrijven wat klanten van Smile mogen verwachten.

 

Opdrachtgevers van Kader die kennis willen maken met de software oplossing van Smile, zijn van harte welkom bij het online Gebruikersevent op 24 september aanstaande. Meer informatie en aanmelden kan hier.