CO2-Prestatieladder

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor de mens, milieu en maatschappij. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van ons milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO: People – Planet - Prosperity) speelt daarnaast een steeds belangrijkere rol binnen ons bedrijf.

Wij gebruiken de CO2-Prestatieladder als verbetermethodiek. De CO2-Prestatieladder is een certificering die bedrijven helpt bij de reductie van zijn CO2-uitstoot en is onderdeel van de Stichting klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). De ladder bestaat uit 5 niveaus. Wij hebben ons gecertificeerd op niveau 3 en zullen een proactief milieubeleid voeren. Denk hierbij aan energiebesparing, het efficiënt gebruik van brandstoffen én de toepassing van duurzame energie.

Ons doel is om in 2030 onze totale CO2-uitstoot te verlagen met 80,4%. Dit is gerelateerd aan onze omzet & FTE. Zie onze CO2-footprint van 2022 voor meer informatie. Deze footprint wordt ieder halfjaar geüpdatet. Zo dragen wij bij aan onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties.

Benieuwd naar alle acties die wij gaan uitvoeren om ons doel te bereiken? Lees dan hier ons actieplan. 

CO2-footprint

 

Bekijk hier ons certificaat

 

Terug naar het overzicht van onze certificeringen.

Nieuw

Onze nieuwste artikelen

Risico’s en de link met afhankelijkheid

Lees verder

Veiligheid staat voorop bij Ouwehand Bouw

Lees verder
01/12/2023

Management van Kader houdt zich bezig met diversiteit en inclusiviteit

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht