Consultant Environment & Sustainability

Garahnce Candel Dekker

Hoe je in een bepaald werkveld terechtkomt kan op verschillende manieren gebeuren. Soms rol je er vanzelf in, soms groei je door en soms is het een bewuste keuze. Dit laatste geldt voor onze collega Garahnce. Omdat haar broertje uit Guatemala is geadopteerd, zag ze al op jonge leeftijd hoe ongelijk het verdeeld is in de wereld. Gemotiveerd om hier wat aan te veranderen, is ze Sociale Geografie en vervolgens Internationale Development studies gaan doen aan de Universiteit van Utrecht. Na het afronden van haar studie bleek het echter wel lastig om in de ontwikkelingssamenwerking aan de slag te gaan. Uiteindelijk is ze toen bij Certificerende instelling EXIN gaan werken. Daar kwam ze voor het eerst in aanraking met de ISO 9001 norm, het maken à uitvoeren en beoordelen van audits en de beoordeling van bedrijfsprocessen. Een focus op het buitenland is er altijd geweest, want haar klanten zaten vooral in India, Afrika en Latijns-Amerika.  

Na vervolgens een tijdje bij Remia op de exportafdeling te hebben gewerkt, is ze aan de slag gegaan bij Kader. Eerst als Commercieel Adviseur en vervolgens als adviseur Milieu en duurzaamheid. Weer terug naar haar roots! Zo kan ze nog steeds haar steentje bijdragen om van de wereld een betere plek te maken. Garahnce ondersteund de klant graag bij het opstellen van CO2 Footprints en het maken van de CO2 prestatieladder of de MVO-prestatieladder. Ook geeft ze advies bij MVO-beleidstrajecten en gaat zij zich bezig houden met de nieuwe Europese CSRD wetgeving

Garahnce heeft een passie voor het verduurzamen van jouw bedrijf. Van CO2-reductie tot het behalen van de juiste certificaten. Ben je opzoek naar ondersteuning op één van deze gebieden? Neem dan contact met haar op. 

Artikelen van Garahnce Candel Dekker

Duurzaamheidswetgeving CSRD vanaf 2025: welke stappen moet je nu al nemen?

Lees verder

MVO certificaat voor Van Schoonhoven Infra

Lees verder

Een MVO beleid en jaarverslag: BusinessBase + Kader

Lees verder

Brochure: winst met milieumanagement en MVO

Lees verder

Energiecrisis? Goede motivatie voor CO2-reductie!

Lees verder

Nieuwe duurzaamheidswetgeving CSRD: wat kun je verwachten?

Lees verder

Brochure: CO2 Footprint

Lees verder

Brochure: CO2 Prestatieladder

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht