Kader Group verwelkomt Raatwerk

Raatwerk, de leverancier van SaaS softwareoplossing Arbo Management Systeem (AMS), heeft zich aangesloten bij Kader Group. De toevoeging van Raatwerk past binnen het meerjaren strategisch groeiplan van Kader Group, dat gericht is op verbreding van het producten- en dienstenaanbod, verduurzaming, digitalisering en internationalisering. Het AMS van Raatwerk vormt een passende uitbreiding. De komende periode werken we aan de integratie van Raatwerk binnen business unit Kader Digital waarin zich ook Smile Software bevindt.

 De specialist op het gebied van RI&E

“Raatwerk is met het AMS de specialist op het gebied van de digitale RI&E. Kader Group is marktleider in advies en opleidingen op dat gebied. Door de krachten te bundelen ontstaat een sterke combinatie met doorgroeimogelijkheden in het digitaliseren van adviesdiensten op het gebied van QHSSE. In Kader Group hebben we dan ook de perfecte strategische partner gevonden om het AMS te ontwikkelen naar de volgende fase van groei”, aldus Michiel Ridder, de huidige directeur van Raatwerk, en Bart de Boer, CEO van Kader Group.

Over Raatwerk

Raatwerk houdt zich bezig met gezond en veilig werken en biedt in de vorm van het AMS (Arbo Management Systeem) digitale, klantgerichte en duurzame ondersteuning op het gebied van arbo en preventie. Daarnaast begeleidt Raatwerk de uitvoering van digitale RI&E’s en leidt de organisatie preventiemedewerkers op om met het AMS te werken. Het AMS is een modulaire softwareoplossing voor zowel kleine als grote en complexe organisaties, dat zorgt voor naleving, structuur en inzicht.

Over Kader Group

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 1994, is Kader Group inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland op het gebied van QHSSE & Sustainability (Quality, Health, Safety, Cyber Security, Environment & Sustainability). Met 11 kantoren verspreid door het land en ruim 250 medewerkers biedt Kader Group advies, software en opleidingen aan een brede klantengroep.

Kader Group is opgebouwd vanuit 3 krachtige divisies: Consultancy & Interim, Digital (software) en Academy, ondersteund door verschillende groepsfuncties. Naast een sterke organische groei voert Kader Group een actieve buy-&-build strategie waarmee het de leidende positie in Nederland verstevigt en het dienstenpakket verder uitbreidt. Zo hebben in de afgelopen twee jaar D&F Consulting, Smile Software, Copla, Nedcon, Certification Experts en meest recent DON Bureau zich bij Kader Group aangesloten. Het overnemen van passende bedrijven biedt ons de mogelijkheid om op een snelle en gedegen manier nieuwe eindmarkten en nieuwe geografieën te betreden. We hebben de ambitie om op deze manier een leidende speler in Noord-Europa te worden.