Kader Group breidt uit met DON Bureau

Robert van Lakwijk, Hans Janssens en Donald Bezemer van DON Bureau

DON Bureau, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van asset management, techniek & veiligheid en duurzaamheid, heeft zich aangesloten bij Kader Group. Een mooie afsluiter van 2021! Deze uitbreiding past binnen het strategische groeiplan van Kader Group, specifiek binnen de ambitie om veiligheid en techniek nog beter op de kaart te zetten binnen de branches infra, water en energie. Het huidige managementteam van DON Bureau (Donald Bezemer, Hans Janssens en Robert van Lakwijk) blijft actief betrokken bij de verdere doorgroei en verbinding met Kader Group, zodat de succesvolle synergiemogelijkheden worden voortgezet en versneld.

Versterking in het domein van techniek en veiligheid

“De kracht van DON Bureau is de 1:1 aansluiting op Kader Group. Samen met de Kader business unit Health & Safety worden krachten gebundeld om nog een stevigere vuist te maken in het domein van Infra, Water en Energie. De synergie in de kennisdomeinen van Kader en DON biedt ruimte voor versterking van de dienstverlening in de wereld van Rijksoverheden, Provincies en Gemeenten. Kader Group en DON Bureau zijn erg enthousiast over deze synergiemogelijkheden. De inframarkt is sterk in ontwikkeling en daar ligt voor nu en in de toekomst een grote opgave om Nederland en België te voorzien van kennis en vaardigheden. “De vervangingsvraag in het areaal van bruggen, sluizen, tunnels en (water)wegen is niet te onderschatten”. Ook op het gebied van duurzaamheid vullen beide bedrijven elkaar prachtig aan. “Door krachten te bundelen wordt optimaal de synergie voor bouwend en beherend Nederland en Vlaanderen bereikt.”, aldus Donald Bezemer, directeur van DON Bureau, en Bart de Boer, CEO van Kader Group.

Over DON Bureau

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor eigenaren van infrastructuur en de openbare ruimte. Op basis van de sterke inhoudelijke kennis, kennis van het areaal en daarbij betrokken organisaties legt DON Bureau de verbindingen. Samen de slimste weg bepalen en deze realiseren op een persoonlijke, creatieve en pragmatische wijze. Soms diep in de inhoud, maar altijd betrokken bij de organisatie. Hierbij richt DON zich op de kennisgebieden Assetmanagement, Techniek en Veiligheid (met name Machine- en Tunnelveiligheid), Duurzaamheid en Complexe projecten voor Rijksoverheden, Provincies en Gemeenten.

Over Kader Group                                                                                                                          

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 1994, is Kader Group inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland op het gebied van QHSSE & Sustainability (Quality Management Systems, Health, Safety, Cyber Security, Environment & Sustainability). Met 8 kantoren verspreid door het land en ruim 240 medewerkers biedt Kader Group advies en opleidingen aan een brede klantengroep. Kader Group is opgebouwd vanuit drie krachtige divisies: Consultancy & Interim, Digital (software) en Academy, ondersteund door verschillende groepsfuncties. Naast een sterke organische groei voert Kader Group een actieve buy-&-build strategie waarmee het de leidende positie in Nederland verstevigt en het dienstenpakket verder uitbreidt. Zo sloot in maart 2020 D&F Consulting zich bij Kader Group aan, een expert adviesbureau op het gebied van Safety. In september 2020 werd Smile Software onderdeel van Kader Group om in te spelen op de toenemende behoefte aan digitale oplossingen. In 2021 werden ook Copla (een toonaangevende aanbieder van veiligheidskundige opleidingen), Nedcon (een MKB-bouw specialistisch organisatie adviesbureau op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu) en Certification Experts (een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van internationale product compliance) onderdeel van Kader Group. De overname van passende bedrijven biedt de mogelijkheid om op een snelle en gedegen manier nieuwe eindmarkten en nieuwe geografieën te betreden. Kader Group ambieert op deze manier een leidende speler in Noord-Europa te worden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op.