Kader breidt uit met D&F Group

Per 31 januari 2020 is D&F Group onderdeel van Kader, bureau voor Kwaliteitszorg. Kader vierde afgelopen jaar haar 25-jarig bestaan en sprak hierbij groeiambitie voor de komende jaren uit. De overname van D&F Group is de eerste stap in het verwezenlijken van dit doel. De dienstverlening van Kader en D&F liggen in elkaars verlengde, waardoor opdrachtgevers vanuit een ‘one stop shop’ bediend kunnen worden.

D&F Group is een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur. Zij bieden ondersteuning aan bedrijven en vakgenoten door middel van advies, coaching en opleidingen.

Nanko van Dijk, CEO van Kader: “vanuit onze Business Units HSE Management en Opleidingen hebben we ook vaak met deze thema’s te maken, in het geval van HSE Management bijvoorbeeld als onderdeel van een project bij onze opdrachtgevers. We kunnen deze projecten met de expertise van D&F nu nog gerichter invullen. Dat maakt het geheel efficiënter voor zowel onze opdrachtgevers als onze collega’s!”.

Met inmiddels 140 werknemers is Kader de afgelopen jaren sterk gegroeid. Hier worden nu de 45 werknemers van D&F Group aan toegevoegd, wat zorgt voor meer slagkracht. Jean-Jacques Mulleman, Algemeen Directeur van D&F Group, treedt toe tot het managementteam van Kader.

Jean-Jacques Mulleman: “We zijn blij met deze samenwerking, omdat deze nog meer mogelijkheden biedt voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Zij hebben nu meer kansen om door te groeien en zich in de breedte te ontwikkelen. Wat ons betreft dus een win-win voor alle betrokkenen”.

Kader heeft kantoren in Zeist, Almelo, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven. D&F Group is gevestigd in Breda, Nijmegen en Amsterdam. Door de krachtenbundeling verbreden beide bedrijven niet alleen hun dienstverlening in Nederland, maar ook in België.

Over Kader

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO, en informatiebeveiliging. Gestart in 1994, is Kader anno 2020 een organisatie met ruim 140 medewerkers verdeeld over drie Business Units: Managementsystemen & CertificatieHSE Management en Opleidingen.

Over D&F Group

D&F Group B.V. is al ruim 25 jaar actief om de veiligheid in organisaties op een duurzame manier te verbeteren. Met 45 gepassioneerde experts op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur bieden wij de kennis en kunde om klanten volledig te ontzorgen, te coachen en/of op te leiden. D&F heeft oog voor veiligheid in al haar facetten, waarbij we een brug vormen tussen theorie en praktijk. D&F Group bestaat uit D&F Consulting, D&F Software en Alfabeeld. Daarnaast heeft D&F een Safety Academy die onder D&F Consulting acteert als opleidingsbureau.