Kader als werkgever

Kader helpt opdrachtgevers bij het realiseren van organisatiedoelstellingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Ruim 300 vakbekwame collega’s zetten zich hier dagelijks voor in op locatie bij opdrachtgevers verspreid over heel Nederland of vanuit onze 12 vestigingen.

Naast een goed salaris met 8% vakantietoeslag kun je, afhankelijk van de functie die je gaat vervullen, rekenen op een telefoon, laptop en een auto van de zaak. Ook is het voor bepaalde werkzaamheden mogelijk om vanuit huis te werken. Je neemt deel aan een 50/50 pensioenregeling en hebt 25 vakantiedagen. Daarbij dragen we bij aan je persoonlijke ontwikkeling met KICK.

Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse zomerbarbecue en het kerstdiner. Maar ook organiseren collega’s met gemeenschappelijke hobby’s onderling uitjes zoals mountainbike- en wielertochten. Tijdens de coronacrisis zijn we genoodzaakt minder activiteiten te ondernemen en volgen we uiteraard de landelijke maatregelen strikt op.

Ben je toe aan een extra vakantie of heb je juist vrije dagen te veel? Het is bij Kader mogelijk om extra vakantiedagen te kopen of juist te verkopen. Zo houd je werk en privé optimaal in balans!

Elke maand wordt voor nieuwe collega’s een leuke introductiebijeenkomst georganiseerd waar we na een gezamenlijk ontbijt de nieuwe collega’s middels een presentatie van o.a. de directie wegwijs maken binnen de organisatie. Kom jij één van onze teams versterken?

Ga dan naar het vacature overzicht voor een functie die jou op het lijf geschreven is!