Kader als werkgever

Kader helpt opdrachtgevers bij het realiseren van organisatiedoelstellingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Ruim 170 vakbekwame collega’s zetten zich hier dagelijks voor in op locatie bij opdrachtgevers verspreid over heel Nederland of vanuit onze 6 vestigingen.

Naast een goed salaris met 8% vakantietoeslag kun je, afhankelijk van de functie die je gaat vervullen, rekenen op een telefoon, laptop en een auto van de zaak. Ook is het voor bepaalde werkzaamheden mogelijk om vanuit huis te werken. Je neemt deel aan een 50/50 pensioenregeling en hebt 25 vakantiedagen.

Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse zomerbarbecue en het kerstdiner. Maar ook organiseren collega’s met gemeenschappelijke hobby’s onderling uitjes zoals mountainbike- en wielertochten. Tijdens de coronacrisis zijn we genoodzaakt minder activiteiten te ondernemen en volgen we uiteraard de landelijke maatregelen strikt op.

Ben je toe aan een extra vakantie of heb je juist vrije dagen te veel? Het is bij Kader mogelijk om extra vakantiedagen te kopen of juist te verkopen. Zo houd je werk en privé optimaal in balans!

Kom jij één van onze teams versterken? Ga dan naar het vacature overzicht voor een functie die jou op het lijf geschreven is!