Kader helpt bij

Occupational Health & Safety

Occupational Health & Safety gaat over alle aspecten van gezondheid en veiligheid op de werkplek en heeft een sterke focus op de preventie van gevaren. Het doel is om ongevallen en schade aan mensen door werkgerelateerde activiteiten te voorkomen. 

Offerte
Stel ons je vraag
Aan de slag met Veiligheid & Gezondheid

Aan de slag met het verbeteren van de werkomgeving voor jouw medewerkers? Kom direct in contact met Kader voor jouw vraagstuk.

Contact Advies is nooit ver weg

Occupational Health & Safety

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van werknemers op het werk. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van risicobeoordelingen en het organiseren van de bedrijfsvoering met veiligheid als eerste prioriteit. Gezond en veilig werken begint bij je Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In dit (digitale) document staan alle arbeidsrisico’s van jouw organisatie. 

Naast je verplichte RI&E is er een breed palet aan onderwerpen die belangrijk zijn om een veilige werkomgeving voor je werknemers te garanderen. Bijvoorbeeld ongevallen- en incidentenonderzoek, duurzame inzetbaarheid, een bedrijfsnoodplan, arbeidshygiënische strategie, toetsing op gevaarlijke stoffen, biologische agentia, fysieke belasting of het binnenmilieu.  

Wil je weten waar wij je verder mee kunnen helpen? Neem contact op met een van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden.

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951320

sales@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Klantcases

Arbeidshygiënisch meetprogramma voor opdrachtgever in farmaceutische industrie

Lees verder

Geluidsonderzoek bij totaalleverancier Huuskes

Lees verder

Veiligheidstraject beloond met certificering op trede 3 van de veiligheidsladder

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.