Certificering

ISO 14001

ISO 14001 is dé internationale standaard voor milieumanagementsystemen. Met deze certificering breng je structuur aan in de beheersing van milieurisico’s, voorkom je waar mogelijk en verbeter je voortdurend de milieuprestaties van jouw organisatie. Onze adviseurs helpen je naar een milieumanagementsysteem dat past bij jouw organisatie én voldoet aan geldende wet- en regelgeving. 

Milieubelasting wil je als bedrijf zoveel mogelijk beperken. De norm ISO 14001 vormt een goede basis voor een milieumanagementsysteem waarmee je concreet werkt aan beperking van milieurisico’s en verbetering van je milieuprestaties. We zien ook vaak dat partijen die mogelijk milieubelastende processen uitbesteden, ISO 14001:2015 als eis aan hun leveranciers stellen. Met ISO 14001 certificering voldoe je hieraan  

Waarom kies je voor Kader?

We vinden het belangrijk om de directie en medewerkers vroeg in het proces te betrekken. Hoe meer medewerkers in de organisatie werken met het milieumanagementsysteem, hoe meer voordeel je zal hebben.  

Daarnaast hebben onze KAM adviseurs jarenlange ervaring met de opzet en invoering van uiteenlopende managementsystemen en de begeleiding naar certificering. Zij zijn specialist op het gebied van kwaliteits-, arbo- en milieumanagement. 

Download

Brochure: ISO 14001

In de brochure ISO 14001 certificering tref je informatie aan over onder andere de ISO 14001, de voordelen, de mogelijkheden en de Kader aanpak om te komen tot ISO 14001 certificering.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *

Met behulp van Kader Group hebben wij een milieumanagementsysteem volgens ISO 14001 opgesteld. De kennis van en ervaring met geldende wet- en regelgeving van de Kader Group adviseurs waren daarbij onontbeerlijk.

Ronald Pruyn Pall Medistad

Werkwijze

Onze werkwijze verschilt per opdrachtgever. In de meeste gevallen werken wij samen. Maar wij kunnen ook alles uit handen nemen.

Offerte aanvragen
1. Nulmeting

Met een nulmeting krijg je inzicht in de verwachte tijdsbesteding, taakverdeling en kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

2. Managementsysteem

Opzet en implementatie van een praktisch hanteerbaar, digitaal managementsysteem conform de norm én jouw behoeften. 

3. Interne audit

Toetsing van het managementsysteem aan norm, wet en je eigen eisen. Ook is de interne audit de voorbereiding op de certificatie audit.

4. Directiebeoordeling

Beoordeling van de effectiviteit van het managementsysteem door directie of management. 

5. Begeleiding en certificering

Begeleiding bij de externe audit door certificerende instelling. Je bedrijf is nu gecertificeerd!

6. Onderhoud

Periodiek bijhouden en werken van het managementsysteem, zodat je organisatie blijft voldoen aan de eisen vanuit de norm.

Offerte aanvragen

Klantcases

ISO 14001 certificering en tijdelijke HSE Coördinator voor Pall Medistad

Lees verder

EED Energie audit voor Huuskes

Lees verder

Een MVO beleid en jaarverslag: BusinessBase + Kader

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht