Consulting

ESG beleid

Wij ondersteunen organisaties bij de wet- en regelgeving, certificering en het voldoen aan de ISO eisen. Ben je compliant en wil je dat graag blijven? Kader heeft verschillende manieren om je up-to-date te houden.

ESG compliance

Alle wet- en regelgeving bijhouden? Dat kan best moeilijk zijn. Wij begrijpen dat je het liefst zo efficiënt mogelijk compliant bent en blijft. Daarnaast heeft iedere organisatie behoefte aan een andere vorm van ondersteuning. Waar jij misschien goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving, heeft een ander daar meer moeite mee. 

Met een combinatie van online tool Pharius, webinars en rapportages helpen we je vooruit. We bieden onze service in drie verschillende abonnementsvormen aan: 

  1. De roeiboot. Met deze basisversie heb je zelf de leidende rol.
  2. De zeilboot. Kies je voor deze optie? Dan biedt Kader meer ondersteuning.
  3. De catamaran. Hierbij ontzorgen wij je volledig.  

Na het bijwonen van de door Kader Group georganiseerde webinars ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving.

Andrea Toornvliet De Groot en Visser
Download

Compliance met Kader

Of je nu compliant wilt blijven aan de voor jouw geldende wet- en regelgeving of ondersteuning nodig heeft als jouw organisatie gecertificeerd is. Download de brochure voor de mogelijkheden en meer informatie.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *

Doordat Kader Group ons tijdig informeert via Pharius en ondersteunt bij aanpassing en implementatie van de diverse relevante wetswijzigingen, kunnen wij onze compliance continu blijven borgen.

Alexander Volp FAAC Group
Actueel

Gerelateerd nieuws

De CSRD-beslisboom – dit moet jouw bedrijf doen

Lees verder

Webinar CSRD: wat zijn mijn verplichtingen?

Lees verder

Lumeco behaalt ISO 14001 certificaat met hulp van Kader

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht