Occupational Health & Safety

RIE instrument

Als startpunt voor de zorg voor arbeidsomstandigheden ontwikkelde Kader haar eigen RIE instrument, het ArboManagementSysteem. AMS. Het ArboManagementSysteem (AMS) is geschikt voor  met name grote, complexe organisaties en is er volledig op gericht dat de risico inventarisatie en evaluatie zo geautomatiseerd mogelijk verloopt.

Een geweldige tool voor preventiemedewerkers

De preventiemedewerker heeft met het AMS een geweldige tool in handen om de RIE te maken en te managen. Door het invullen van de RIE vragenlijst kunnen eenmalige acties worden gegenereerd, maar ook terugkerende actiepunten. Hierdoor is de RIE en het Plan van Aanpak altijd actueel en weet iedereen exact de huidige stand van zaken. Met de managementinformatie module heeft de preventiemedewerker in een handomdraai informatie rondom arbozaken beschikbaar voor het management.

Het AMS van Kader is gebruiksvriendelijk, eenvoudig in gebruik en erg praktisch. Zo is de RIE zelfstandig uit te voeren en het AMS zorgt voor de borging (van beheersmaatregelen en de systematiek). Daarnaast dient het AMS, de digitale RI&E, als één platform voor alle arbo taken. Het AMS is er niet alleen op gericht om inzichtelijk te krijgen waar verbeteringen mogelijk zijn maar laat ook zien welke arbo activiteiten reeds zijn uitgevoerd. Het AMS is beschikbaar voor elke sector of branche. Een belangrijk gegeven is dat de vragenlijsten die beschikbaar zijn, aansluiten op de branche-RI&E’s en op de arbo catalogus van vele branches. Dit bespaart al een hoop uitzoekwerk voor de RI&E medewerker binnen jouw organisatie. 

Modules AMS

Het AMS beschikt over meerdere modules met elk hun eigen toepassing. Enkele modules zijn: 

  • Incidenten module
  • Ongevallen module
  • Managementinformatie module
  • Kader AMS app (melden ongevallen/gevaarlijke situaties en communicatie voor BHV)
  • BHV module
  • Dossier met (maatwerk) vragenlijsten
  • Een dynamisch Plan van Aanpak
  • Toetsing module
  • Medewerkeronderzoek module
  • Documentbeheer

Internationaal

Het AMS is ook in de engelse taal te verkrijgen zodat ook internationale bedrijven en bedrijven in het buitenland gebruik kunnen maken van deze RIE tool. 


The AMS is translated into English. Call us for more information or send an e-mail to info@Kader.nl.

Meer weten over het AMS? 

Vraag een gratis demo aan!

Maar uiteraard kunt u ook altijd ons contactformulier op onze contactpagina invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen (0514 601 817). 

Meer over de dynamische RI&E is te vinden op onze website.

Meer informatie over de RI&E

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht