Nedcon wordt geïntegreerd met Kader Group

Het bedrijf Nedcon zal per 1 januari 2024 volledig worden geïntegreerd met Kader Group. Dit geldt voor de entiteiten Nedcon Organisatieadvies en Nedcon Opleidingen & trainingen BV.

Nedcon, gevestigd in Woerden, werkt al sinds 1999 met een gepassioneerd team aan vraagstukken rondom kwaliteitsmanagement, milieu, arbo en veiligheid. Met een werkwijze op maat adviseren, ontzorgen en begeleiden ze hun klanten bij het behalen van een verscheidenheid aan certificeringen. Denk hierbij aan ISO 9001, 45001 of VCA. Maar ook aan het voldoen aan de BRL 7000 richtlijn of het behalen van de CO2 prestatieladder. Het bedrijf staat bekend om zijn persoonlijke en praktische aanpak, die past bij hun visie om een passende oplossing te bieden voor elk vraagstuk, tegen een marktconforme prijs. In 2021 mochten we Nedcon al in onze Kader familie verwelkomen. Nu is het tijd om hen volledig te integreren.

Diensten

Het dienstenpakket van Nedcon zal volledig door Kader worden overgenomen en zal worden ondergebracht bij onze QHSE gerelateerde diensten. Ook de aangeboden opleidingen, zoals de BHV cursus, de opleiding voor het behalen van het VCA certificaat en de opleiding preventiemedewerker zal worden opgenomen in het aanbod van onze Kader Academy.

‘Uw succes is onze norm en dat zal ook zo blijven. Door de integratie met Kader kunnen we onze klanten van nog betere ondersteuning voorzien. Onze dienstverlening past bij Kader, evenals onze waarden en cultuur. Wij zullen u op de vertrouwde manier blijven ondersteunen maar hebben nu de kracht van de groep achter ons.’ Aldus het management van Nedcon.

Enthousiast voorruit

We kijken ernaar uit om deze nieuwe weg in te slaan en hopen ook in het nieuwe jaar weer vele bedrijven te kunnen ondersteunen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu. Zo zetten we elke dag een stapje richting een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en relevante kennisartikelen.

Aanmelden
Actueel

Gerelateerd nieuws

22/12/2023

Nedcon wordt geïntegreerd met Kader Group

Lees verder
18/04/2023

Kader Group verwelkomt Etop

Lees verder

Kader neemt deel aan het Energy Safety Festival!

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht