Nieuws

Kader neemt deel aan het Energy Safety Festival!

Op dinsdag 18 april vindt het Energy Safety Festival plaats in Barneveld! Openhartig het gesprek aangaan over veiligheid, daar is binnen de sector behoefte aan. In de keten van de energiesector moet de veiligheid voor de werkvloer, het management en de top van bedrijven verbeteren en structureel ingebed worden. Wij zijn blij en trots dat we op 18 april een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan deze mooie dag.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan nu aan!

Het Energy Safety Festival is bij uitstek interessant voor professionals die dagelijks werkplekken veiliger en gezonder maken. Hierdoor gaat iedereen met meer plezier naar zijn of haar werk. Denk bijvoorbeeld aan beleidsmedewerkers, lijn- en uitvoerende managers bij netbeheerders, industrie, kennisinstellingen en nog veel meer.

Tijdens het interactieve programma gaan we met elkaar in gesprek. Experts en professionals uit hetzelfde vakgebied krijgen de kans om hun kennis en expertise uit te wisselen. Tijdens plenaire sessies en workshops wordt elke deelnemer geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen. De dag wordt afgesloten met een foodfestival. Onder het genot van een hapje en drankje kan er dan worden genetwerkt.

Vanuit Kader Group zal Marcel de Munck spreken over de kracht van samenwerking. Tijdens zijn presentatie gaat Marcel in op de kaders die nodig zijn voor samenwerking. Hij gaat in op sleutelbegrippen als: belangen, relatie, proces, organisatie en gedeelde ambities.

Aanmelden voor het festival kan via Energy Safety Festival - Aanmelden (aanmelder.nl)  

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en relevante kennisartikelen.

Aanmelden
Actueel

Gerelateerd nieuws

Webinar CSRD: wat zijn mijn verplichtingen?

Lees verder

Lumeco behaalt ISO 14001 certificaat met hulp van Kader

Lees verder

Scope 3 – stoot jouw organisatie meer CO2 uit dan je denkt?

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht