Klantcase

ISO 27001 certificering voor Signify’s Global Software Operations

Signify, voorheen Philips Lighting, is wereldwijd marktleider op gebied van verlichting.

Consulting
ISO 27001 certificering

Hoewel ISO 27001:2017 certificering niet wettelijk verplicht is, biedt het zekerheid en vertrouwen voor je opdrachtgevers. Zitten we binnenkort om tafel?

Neem contact op Kader blikt vooruit
Signify

Consumentenverlichting

Signify levert een groot scala aan producten en diensten, van consumentenverlichting als de Philips Hue tot geavanceerde verlichting voor de industrie en een platform voor producten die binnen het Internet of Things (IoT) in verbinding staan met elkaar. 

Voor de afdeling Global Software Operations heeft Signify de expertise van Kader Group ingeschakeld voor de implementatie en certificatie van een Information Security Management System (ISMS) conform ISO27001:2017. Het traject werd in begin 2021 gestart en kon door de goede en effectieve samenwerking binnen een jaar worden geïmplementeerd en gecertificeerd. De certificeringsaudit werd gedaan door TÜV Nederland. Een bijzonder aspect aan dit traject was dat er al een NIST-gebaseerd ISMS aanwezig was en dat het team volledig digitaal, op afstand, met elkaar samenwerkte. 

Gert Dekker, Senior Consultant van Kader Group: “Het efficiënt implementeren van een ISO27001 informatiebeveiliging managementsysteem (ISMS), met behoud van onderdelen uit het reeds bestaande NIST-gebaseerd ISMS, was een mooie uitdaging. Het internationale ISO27001 certificaat, dat door een onafhankelijke instantie wordt uitgegeven, geeft Signify Global Software Operations de bevestiging dat de risicobeheersing voor de informatiebeveiliging op een hoog niveau is.” 

Fabio Vignoli – Product Security Lead Digital Solutions Division van Signify, voegt daaraan toe : “Gert Dekker from Kader Group has been instrumental in helping us to understand the standard, define the scope and assess the status of our policy, standards and procedures with respect to compliance to the ISO27001 standard.” 

Information Security

AVG en Privacy

Heb jij je organisatie op orde als het aankomt op AVG en privacy? Of heb je een externe blik nodig om net dat stukje dat je mist te overzien. Laat ons die blik zijn.

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Het ATEX Proces Safety congres 2024, wij zijn er weer bij!

Lees verder

Collega Hanneke Jansen spreekt op het SCL Congres

Lees verder

5 tips om je bedrijfscontinuïteit veilig te stellen

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht