Hoe navigeer je binnen QHSE toekomstgericht met AI & digitalisering?

Wij nodigen je van harte uit voor het Kader Symposium waarin we de synergie tussen kunstmatige intelligentie (AI) en digitalisering in QHSE-processen verkennen. 

Aanmelden
Lees hieronder verder

Inspiratie

Gerenomeerde experts

Tooling

Bewezen technologie die deze nieuwe ontwikkelingen ondersteunen

Praktijkvoorbeelden

We laten zien hoe het blijkt te werken

Netwerken

Kennis delen met professionals uit het vak

Kader Digital Event 2023

Meer levens redden met digitale veiligheidsmanagementsystemen? Nemen robots echt ons leven over? Wat is pro-actief veiligheidsgedrag nu precies?

Kennisevent waarbij je aan de hand van praktijkverhalen wordt bijgepraat over de trends en ontwikkelingen op het gebied van AI en digitalisering. Doe inspiratie op in een middag en ga naar huis met tips en praktische inzichten om je QHSE-processen verder te optimaliseren

Mis het niet!

Aanmelden Dit event wordt je gratis aangeboden door Kader Digital. Registreren is mogelijk tot 10 november.
Programma

Datum

16 november 2023

Programma

  • 13:00 - 13:30 Ontvangst en registratie
  • 13:30 - 13:40 Welkom & opening door dagvoorzitter
  • 13:40 - 14:10 RobotXperience
  • 14:10 - 14:40 TNO
  • 14:40 - 15:00 Pauze & netwerkmogelijkheid
  • 15:00 - 15:30 eX:plain
  • 15:30 - 16:00 Heijmans
  • 16:00 - 16:20 AMS
  • 16:20 – 17:30 Afsluiting en Netwerkborrel
Spreker

Randall van Poelvoorde

Randall is oprichter van www.RobotXperience.com, technologie expert en internationaal keynote spreker.

Hij was jarenlang als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit waar hij aan het Executive MBA managers inspireerde om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf. Randall heeft hands-on ervaring met disruptive business modellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl. In die startups leerde hij hoe je samen met anderen technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten.

Spreker

Coen van Gulijk

Senior Scientist @ TNO en Professor aan de Universiteit van Huddersfield | Digital Transformation of Safety Management Systems

Coen is er een groot voorstander van dat levens kunnen worden gered met meer gegevens; specifiek met digitale veiligheidsmanagementsystemen. Als academicus analyseert hij de risico’s en kansen die gepaard gaan met de digitalisering van veiligheidsoplossingen. Een onafhankelijke criticus die kan inzoomen op kritische veiligheidskwesties in veiligheidsmanagementsystemen.

Vanuit TNO spreekt Coen over wat ze zien op het gebied van digitalisering en gamification en veiligheidsgedrag op de Nederlandse markt.

Spreker

Janneke van Santen

Stichting eX:plain ondersteunt organisaties bij het onafhankelijk examineren. Janneke van Santen, manager Toegepast Onderzoek en Innovatie, stuurt de onderzoeks- en innovatieafdeling van eX:plain aan.

In dit team wordt onderzoek gedaan naar nieuwe, innovatieve manieren van leren en beoordelen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse examenlijnen voor veilig werken in diverse sectoren, zoals de zorg en de bouw. Janneke neemt ons in een half uur mee in de wereld van innovatief beoordelen en hoe dit in dienst kan staan het QHSE-werkveld.

Spreker

Jaap van der Woude

Heijmans is maker van een gezonde leefomgeving. Een gezonde leefomgeving is ook een veilige werkomgeving. Waarvan je veilig thuiskomt, iedere dag.

Bij Heijmans weten we dat iedereen een rol heeft in veiligheid. Als Projectleider Veiligheid houd ik mij bezig om de veiligheid te verbeteren. Dit doe naar aanleiding van (ernstige) ongevallen. Maar ik zorg er ook voor dat onze IT systemen op gebied van Veiligheid optimaal werken. Binnen Heijmans zijn we in 2013 gestart met een programma dat zich richt op poactief veiligheidsgedrag waarbij een laagdrempelige meldcultuur past. Hier horen een robuust en toegankelijke systemen bij. In mijn presentatie zal ik jullie meenemen in de veiligheidscultuur bij Heijmans en een toelichting geven hoe onze systemen werken.

Spreker

Roger Bergs

Roger heeft een jarenlange ervaring als productmanager in B2B SaaS omgevingen en is op dit moment verantwoordelijk voor productontwikkeling binnen Kader Digital.

Hij zal in zijn presentatie uiteenzetten hoe binnen Kader Digital toegewerkt wordt naar een uniform modulair QHSE platform. De eerste module hiervan, het nieuwe AMS (dé digitale oplossing voor het uitvoeren van de RI&E) zal op deze dag in première gaan.

Mis het niet!

Aanmelden

Registreren Dit event wordt je gratis aangeboden door Kader Digital. Registreren is mogelijk tot 10 november.

Locatie & Parkeren

Bond
Pettelaarpark 120 130
5216 PT 's-Hertogenbosch

Parkeren kan bij Bond bezoekers of bij P+R Transferium.

Routebeschrijving
Foto's en video's tijdens het event

Tijdens het event worden foto's en video's gemaakt. Wanneer je aan dit event deelneemt, geef je Kader Group toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.