Onderdeel van Kader Group

bcm+

We zijn enthousiast te kunnen mededelen dat Gert Kogenhop, de autoriteit op het gebied van Business Continuity Management (BCM), Kader Group komt versterken. 

Business continuity management met een duidelijke plus!

bcm+ wordt Kader Group

BCM beschermt organisaties tegen de gevolgen van omvangrijke verstoringen en (on)bekende bedreigingen en risico’s. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf wordt plat gelegd door een cyber aanval of wanneer de Supply Chain wordt onderbroken omdat bepaalde onderdelen of materialen niet meer leverbaar zijn. De mondiale coronacrisis en de situatie in Oekraïne laten zien hoe actueel en belangrijk het is voor organisaties om de continuïteit structureel te borgen (bijvoorbeeld conform de norm ISO 22301). En dit zal naar verwachting steeds hoger op de agenda komen te staan in de toekomst. 

Gert Kogenhop 

Gert Kogenhop zal de activiteiten van zijn bedrijf bcm+ voortzetten via Kader Group. De kernexpertise van bcm+ vind je terug onder het vakgebied Business Continuity Management.

Gert is voorzitter van de Business Continuity Management en Crisismanagement normcommissie bij de NEN en erelid van het Business Continuity Institute. Gert heeft een financieel economische achtergrond en is onder andere werkzaam geweest als Regional Finance Director Northern Europe bij DELL Technologies. 

We heten Gert van harte welkom binnen Kader Group en wensen hem heel veel succes bij het uitbouwen van de BCM praktijk! 

Meer weten?

Neem contact op met Gert Kogenhop. Hij vertelt je graag alles over Business Continuity Management.

Contact
Over Kader Group

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 1994, is Kader Group inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland op het gebied van QHSSE & Sustainability (Quality Management Systems, Health, Safety, Cyber Security, Environment & Sustainability). Met 8 kantoren verspreid door het land en ruim 200 medewerkers biedt Kader Group advies en opleidingen aan een brede klantengroep. Kader Group is opgebouwd vanuit 3 krachtige divisies: Consultancy & Interim, Digital (software) en Academy, ondersteund door verschillende groepsfuncties. Naast een sterke organische groei voert Kader Group een actieve buy-&-build strategie waarmee het de leidende positie in Nederland verstevigt en het dienstenpakket verder uitbreidt. 

De overname van passende bedrijven biedt de mogelijkheid om op een snelle en gedegen manier nieuwe eindmarkten en nieuwe geografieën te betreden. Kader Group ambieert op deze manier een leidende speler in Noord-Europa te worden. 

Actueel

Gerelateerd nieuws

Informatiebeveiliging: ISMS maakt het verschil

Lees verder

Whitepaper: Informatiebeveiliging met ISO 27001 of NEN 7510

Lees verder

Krijgt mijn organisatie straks te maken met de nieuwe NIS2-richtlijn?

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht